Facebook Pixel Στην Ελλάδα η Σαμπντόρια για Έλληνα άσο!
| 2016-10-04 19:00:00

Στην Ελλάδα η Σαμπντόρια για Έλληνα άσο!

Στην Ελλάδα η Σαμπντόρια για Έλληνα άσο!

Σε ποιο παιχνίδι βρέθηκαν οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας για να παρακολουθήσουν ταλαντούχο Έλληνα που βρίσκεται στο στόχαστρό τους; Ο Sportdog έχει την πληροφορία…

Σε μια εποχή που οι καλοί Έλληνες παίκτες φαίνεται να σπανίζουν, δεν είναι και λίγο πράγμα να έρχεται στη χώρα μας μια ομάδα του βεληνεκούς της Σαμπντόρια για να παρακολουθήσει έναν νεαρό ποδοσφαιριστή με μόλις δυο συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ!

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κατράνη, ο οποίος είναι μόλις 18 ετών και έχει αναγκάσει τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας να έρθουν να τον παρακολουθήσουν δυο φορές.

Η πρώτη ήταν στο ντεμπούτο του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τη Δευτέρα σκάουτ της Σαμπντόρια βρέθηκε και στην Ξάνθη, όπoυ ο νεαρός αριστερός μπακ ξεκίνησε και πάλι ως βασικός παίζοντας σε όλο το 90λεπτο.

Μάλιστα, ο άνθρωπος της ιταλικής ομάδας έμεινε ξανά απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση του Κατράνη και ειδικότερα από την ανασταλτική του συμπεριφορά!

Συνεπώς, στη Σαμπντόρια είναι ενθουσιασμένοι με το δείγμα γραφής που έχουν συγκεντρώσει για τον 18χρονο παίκτη και για αυτόν τον λόγο έχουν ήδη μιλήσει με τον Ατρόμητο!

Οι Ιταλοί είναι αποφασισμένοι να κλείσουν τον νεαρό μπακ, ενώ και η ελληνική ομάδα δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει με ένα ποσό ανάλογο με αυτό που πήραν από την ΑΕΚ για την πώληση ενός άλλου μεγάλου ταλέντου, του Βασίλη Μπάρκα.

Θυμίζουμε ότι η μεταγραφή του νεαρού γκολκίπερ είχε κοστίσει συνολικά περίπου 700.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχόμενη πώληση του Κατράνη μπορεί να φέρει ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία του Ατρομήτου!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φόρτωσε ο Μπέντο: Κάτσε πάγκο τώρα για να μάθεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags