Facebook Pixel Πρέπει να το διαβάσεις: Γιατί κάποιοι άνδρες προτιμούν τις λιγότερο εμφανίσιμες γυναίκες;
Life
| 2016-10-05 09:08:00

Πρέπει να το διαβάσεις: Γιατί κάποιοι άνδρες προτιμούν τις λιγότερο εμφανίσιμες γυναίκες;

Πρέπει να το διαβάσεις: Γιατί κάποιοι άνδρες προτιμούν τις λιγότερο εμφανίσιμες γυναίκες;

 

Υπάρχουν αρκετά ζευγάρια που όταν τα κοιτάμε αναρωτιόμαστε πως μπορούνε και είναι μαζί. Είτε ο άντρας είναι πιο όμορφος είτε η γυναίκα κουκλα.Γιατι όμως οι άντρες επιλέγουν τις λιγότερο όμορφες; Έχουν κάτι που τους ελκύει η μήπως μπορεί να είναι τα χρήματα ή η γενικότερη κοινωνική και οικονομική τους καταξίωση; Η απάντηση είναι αρνητική,τίποτε από τα παραπάνω .Είναι απλά γυναίκες με προτερήματα και ελαττώματα. Και οι άντρες είναι τελικά πιο επιλεκτικοί όταν πρόκειται για τις συντρόφους τους από τις γυναίκες.

Για παράδειγμα, για έναν άνδρα, μια όμορφη γυναίκα πρέπει να φαίνεται όμορφη αλλά κυρίως να διαθέτει κάποια άλλα χαρακτηριστικά, όπως να είναι ήρεμη, υπομονετική, άνετη και να μην τον καταπιέζει. Για την γυναίκα, ένας άνδρας μπορεί να πρέπει να έχει σώμα αλλά και αυτό δεν είναι απαραίτητο και συνήθως ρόλο παίζει η προσωπικότητα ώστε να θεωρείται ελκυστικός. Άσε που καμιά φορά και μόνο ένα γερό πορτοφόλι αρκεί να εξαφανίσει όλα τα παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση παίζει τεράστιο ρόλο για τον άντρα, αλλά και τις περισσότερες φορές δεν είναι και το παν.

Η προσωπικότητα παίζει μεγάλο ρόλο για τους άντρες όταν καλούνται να επιλέξουν σύντροφο, ωστόσο δεν είναι αυτός μόνο ο λόγος. Ιδού μερικοί λόγοι που οι άντρες επιλέγουν τις λιγότερο όμορφες γυναίκες:

Η λιγότερη εμφανίσιμη γυναίκα δεν ενδιαφέρεται πολύ για την εμφάνιση του συντρόφου της, οπότε και ο ίδιος δε χρειάζεται να πιέζεται να είναι διαρκώς στην πένα.

Ο ανταγωνισμός είναι λιγότερος και έτσι δεν ανησυχούν μήπως κάποιος τους την κλέψει. Είναι χαρούμενοι με την σύντροφο τους.

Πιστεύουν πως η σύντροφος τους είναι απλά..τέλεια.

Συνήθως ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν στους άντρες. Προσπαθούν να δώσουν έμφαση στην επικοινωνία και σε άλλα χαρίσματά τους γεγονός που κάνει έναν άντρα να νιώθει πολύ περισσότερο γεμάτος και ικανοποιημένος.

Ξενοκοιτάνε πολύ λιγότερο…

Κι ένας από τους σημαντικούς λόγους που τον άφησα τελευταίο. Θεωρώ πως επειδή η εξωτερική τους εμφάνιση, δεν είναι το φόρτε τους, τα δίνουν όλα και θέλουν να κερδίσουν το παιχνίδι των εντυπώσεων στη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Μετά από όλα αυτά μήπως τελικά έχουν δίκιο που κάποιες άντρες που προτιμούν τις τέλειες γυναίκες;

Πηγή: entertv.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags