Facebook Pixel Άρθρο για Παναθηναϊκό: Το μήνυμα της νέας γενιάς
| 2016-10-10 13:00:00

Άρθρο για Παναθηναϊκό: Το μήνυμα της νέας γενιάς

Άρθρο για Παναθηναϊκό: Το μήνυμα της νέας γενιάς

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την εικόνα του Παναθηναϊκού στη φιλική ισοπαλία 2-2 με τον Πανελευσινιακό και την απόδοση των νεαρών ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού».

Δεν χρειαζόταν το φιλικό ματς με τον Πανελευσινιακό για να διαπιστώσουμε την ποιότητα που διαθέτει ο Λούκας Βιγιαφάνιες και για να αντιληφθούμε ότι ο νεοφερμένος Λαούτι Ρινάλντι μπορεί να δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας του. Όμως ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δούμε - κυρίως ο Στραματσόνι - σε ανταγωνιστικό επίπεδο τη νέα γενιά του Τριφυλλιού.

Ο Ιταλός τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια αρκετών πιτσιρικάδων που πέρασαν με επιτυχία άλλο ένα ...τεστ και σημείωσε αρκετά θετικά πράγματα στο μπλοκάκι του από την παρουσία των νεαρών παικτών που αγωνίστηκαν στην Ελευσίνα.

Ο 19χρονος Τάσος Χατζηγιοβάνης ήταν η ευχάριστη έκπληξη στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Τέχελεν της Ολλανδίας, πηγαίνει εξαιρετικά στην Κ20 των Πράσινων και στην Ελευσίνα ήταν κάτι παραπάνω από ...θετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε. Ο νεαρός επιθετικός έχει "τσαγανό", άρπαξε άλλη μια ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του και αν συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό, τότε δεν θα αργήσει η στιγμή που θα πάρει μόνιμη ...προαγωγή για την πρώτη ομάδα.

Ο Αγγελόπουλος έπαιξε με ωριμότητα για την ηλικία του, οι Μπουζούκης και Παπανικολάου είχαν διάθεση, ο Μαυρομμάτης δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα, ενώ ο ...rookie Σωτήρης Πίσπας άφησε πολλές υποσχέσεις με την καλή του παρουσία στην επίθεση. Οι Σερβιλάκης και Ξενόπουλος έπαιξαν λίγο και δεν μπορούν να κριθούν, ωστόσο το μήνυμα της "νουβέλ βαγκ" του Τριφυλλιού ήταν ..ξεκάθαρο. Υπάρχει μέλλον!

Ο Στραματσόνι έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Σάμπα για να βρει τον απαραίτητο ρυθμό και δοκίμασε για ένα ημίχρονο ευρωπαϊκή ...τριάδα με παρτενέρ του Κονγκολέζου τους Μολέντο και Ιβανόφ, ενώ είδε τον Κουτρουμπή να ανταποκρίνεται με επιτυχία στο ρόλο του αμυντικού χαφ. Παράλληλα χρησιμοποίησε παίκτες που δεν είχαν πάρει ευκαιρίες μέχρι τώρα, όμως λίγοι ξεχώρισαν από ένα μέτριο παιχνίδι.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, ο Μαρινάκης προσπάθησε αρκετά και ήταν δραστήριος, ενώ Χουχούμης και Παναγιώτης Βλαχοδήμος "χάθηκαν" στο παιχνίδι και άφησαν αναξιοποίητη άλλη μια ευκαιρία.

Πηγή: Novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags