Facebook Pixel Ο Νικολάου ξεκαθαρίζει για Λέσκοτ: «Τα ξέραμε όλα...»
| 2016-10-12 21:33:00

Ο Νικολάου ξεκαθαρίζει για Λέσκοτ: «Τα ξέραμε όλα...»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ο Νικολάου ξεκαθαρίζει για Λέσκοτ: «Τα ξέραμε όλα...»

Ο «γιατρός» αποκλειστικά στον SportDog για τις τελευταίες εξελίξεις και τη φημολογία γύρω από τον Άγγλο στόπερ της ΑΕΚ. «Μη γίνονται παιχνίδια - το ιστορικό του δεν θα μας έκανε αρνητικούς στη μεταγραφή του».

Τα νέα για τον Τζολέον Λέσκοτ δεν είναι χαρμόσυνα. Απ' ότι φαίνεται, το πρόβλημα που του δημιουργήθηκε στο γόνατο δεν μπορεί, να επιλυθεί με συντηρητική αγωγή και όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αποφασίστηκε, να αντιμετωπισθεί με αρθροσκοπική επέμβαση. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί πολύμηνη αποθεραπεία και ο έμπειρος αμυντικός θα αργήσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Συν τοις άλλοις ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσει τη χρονιά, κάτι που μεγεθύνει τη μουρμούρα στις τάξεις Ενωσιτών οπαδών, μεταξύ των οποίων έχει αναπτυχθεί φημολογία, ότι το ιατρικό επιτελείο της ομάδας γνώριζε για το πρόβλημα του Άγγλου, παρά ταύτα προχώρησε στην απόκτησή του.

Ένα οστεόφυτο προκάλεσε το οστεοχόνδρινο κάταγμα

Ο SportDog επικοινώνησε με τον Παντελή Νικολάου, προκειμένου να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και να κάνει κάποια τοποθέτηση σε όσα λέγονται. Ο ίδιος έδωσε κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή που δεν ήταν γνωστές. «Ξέραμε το ιστορικό του, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή του εικόνα. Δηλαδή δεν είχε το πρόβλημα από πριν. Το πρόβλημα το απέκτησε από ένα κομματάκι ενός οστεόφυτου* παλιού που είχε. Τραυματίστηκε, αυτό έπεσε μέσα στο γόνατό του και του δημιούργησε αυτό το πρόβλημα», ήταν το πρώτο σχόλιο του «γιατρού» της ΑΕΚ.

«Το ιστορικό δεν θα μας έκανε αρνητικούς στη μεταγραφή»

Στη συνέχεια τόνισε: «Ξέραμε ότι είχε χειρουργηθεί πριν 8 χρόνια, ξέραμε, ότι είχε 18 χρόνια αθλητικής δραστηριότητας, είχε βγάλει τον έξω μηνίσκο, είχε κάνει χονδροπάθεια. Όλα αυτά τα ξέραμε. Αλλά ο άνθρωπος έπαιζε. Έβγαλε 34 με 35 παιχνίδια πέρσι. Αυτό δεν θα μας έκανε αρνητικoύς στη μεταγραφή ενός τόσο μεγάλου σε ποιότητα ποδοσφαιριστή. Πιθανόν αν ήταν 20 χρονών να μην ήταν στην ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα έκανε ένα τραυματισμό, για τον οποίο κανείς δεν μπορούσε να μαντέψει, ότι θα συνέβαινε. Όπως προανέφερα το πρόβλημα δεν προϋπήρχε, δημιουργήθηκε».

Όποιος ξέρει κάτι να μιλήσει επώνυμα

Όσον αφορά τις φήμες ο κύριος Νικολάου ήταν ξεκάθαρος. «Δεν ασχολούμαι με φήμες. Ο καθένας μπορεί απρόσωπα και ανώνυμα, χωρίς υπευθυνότητα να λέει ό,τι θέλει. Ευτυχώς ή δυστυχώς το διαδίκτυο το έχει επιτρέψει αυτό. Αλλά πάνω στην ιδιαιτερότητα της υγείας ενός ανθρώπου πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Και να μην γίνονται παιχνίδια με φήμες. Αν είναι κάποιος να πει κάτι, να βγει και να το πει: “ξέρω αυτό και αυτό έγινε”. Ο άνθρωπος είναι 34 χρονών, έχει παίξει τόσα χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο, έχει ιστορικό των τραυματισμών του, κάτι που το ξέραμε. Ήρθε εδώ και είχε τη δυνατότητα να προσφέρει στο επίπεδο που του ζητούσαμε να προσφέρει. Έκανε τον τραυματισμό και αυτό αντιμετωπίζουμε αυτήν την στιγμή», κατέληξε ο διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής του Ιατρικού Κέντρου.

 

*Οστεόφυτα είναι ο ιατρικός όρος για την υπερβολική αύξηση του ιστού των οστών. Πρόκειται για μικρά στρογγυλά κομμάτια πέραν των οστών που αναπτύσσονται γύρω από τις αρθρώσεις.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags