Facebook Pixel «Τρίζει« η καρέκλα Σουπερλιγκάτου κόουτς!
| 2016-10-13 22:30:00

«Τρίζει« η καρέκλα Σουπερλιγκάτου κόουτς!

 «Τρίζει« η καρέκλα Σουπερλιγκάτου κόουτς!

Φούντωσαν οι φήμες τις τελευταίες ώρες για πιθανή απόλυση προπονητή από μεγάλη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Η σημερινή συνάντηση που δείχνει πολλά…

Το "κεφάλι" του παίζει στο ματς με την Λάρισα ο Τιμούρ Κετσπάγια και αναλόγως με την έκβαση του αγώνα αναμένονται εξελίξεις στον κιτρινόμαυρο πάγκο!

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως η αποκαρδιωτική εμφάνιση στο "Καραϊσκάκης" έχει προκαλέσει τριγμούς στην "Ένωση", με τον Κετσπάγια να κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα, καθώς η θέση του στην τεχνική ηγεσία μόνο σίγουρη δεν είναι, πια.
Μετά την σύσκεψη που έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να συνεχίσουν με τον Γεωργιανό, τουλάχιστον για την ώρα, αλλά είναι αλήθεια ότι στην ΑΕΚ αναζητούν, ήδη, τον επόμενο προπονητή και πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν ύστερα από το παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λάρισα, την Δευτέρα (17/10).

Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν πάση θυσία τη νίκη που θα τους ανυψώσει το ηθικό και θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν το 3-0 από τον Ολυμπιακό, μένοντας κοντά στην βαθμολογία κι ενώ οι Πειραιώτες δίνουν δύσκολο ματς στη Νέα Σμύρνη εναντίον του Πανιωνίου.

Φυσικά, το "ΑΕΛ FC Αrena" μόνο εύκολη έδρα δεν είναι και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου η ΑΕΛ κατάφερε να το μετατρέψει σε θρίαμβο. Η έκβαση του αγώνα αυτού και ειδικά ο τρόπος που θα προκύψει αυτή, θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον του Κετσπάγια στον πάγκο της "Ένωσης".

Ενδεχόμενη ήττα με κάτω τα χέρια και με αρκετά τέρματα θα φέρει σίγουρα εξελίξεις στην ομάδα, ενδεχομένως και το ίδιο βράδυ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ανακοινώνει την αποχώρηση του Τιμούρ.

Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα πολύ μικρό "παραθυράκι" στην όλη ιστορία, το οποίο μπορεί να κρατήσει τον 48χρονο κόουτς στην ΑΕΚ, κάτι, πάντως, που φαντάζει πολύ δύσκολο. Ποιο είναι αυτό; Να επικρατήσει η ΑΕΚ της ΑΕΛ και κυρίως να το κάνει με πειστική εμφάνιση, κερδίζοντας μέσα σε μια καυτή έδρα, που λίγες ημέρες πριν είχε χάσει ο μεγάλος του αντίπαλος.

Πάντως, η σημερινή επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα και το ξαφνικό τέλος του Στέλιου Μανωλά από την Κ-20, μάλλον δείχνει ότι η διοίκηση της ΑΕΚ έχει μπει σε έναν νέο δρόμο και σε αυτόν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε όλα τα πόστα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μία ανάσα από μεγάλη ελληνική ομάδα ο Σκίμπε!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags