Facebook Pixel Επιτέλους, μάθαμε που θα βλέπουμε το Τσάμπιονς του μπάσκετ!
Life
| 2016-10-14 19:37:00

Επιτέλους, μάθαμε που θα βλέπουμε το Τσάμπιονς του μπάσκετ!

Επιτέλους, μάθαμε που θα βλέπουμε το Τσάμπιονς του μπάσκετ!

Διαβάστε που θα βλέπουμε τα ευρωπαϊκά ματς των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη!

Η συνέντευξη τύπου ανακοινώντας τη συνεργασία των καναλιών novasports με τη διοργανώτρια αρχή του Champions League ολοκληρώθηκε, και οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί από τη νέα αγωνιστική σεζόν έως και το 2019.

Η Διευθύντρια Πλατφόρμας και Περιεχομένου, Κατερίνα Κασκανιώτη, αναφερόμενη στη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, τόνισε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας, καθώς η νέα διοργάνωση το Basketball Champions League είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις με θέαμα που θα κόβει την ανάσα. Η νέα διοργάνωση των 40 ομάδων και των 22 χωρών, θα έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον με τη συμμετοχή της ΑΕΚ, του Άρη και του ΠΑΟΚ που έχουν κατακτήσει συνολικά 7 ευρωπαϊκά τρόπαια και έχουν χαρίσει και οι τρεις αυτές ομάδες μοναδικές μπασκετικές στιγμές σε όλους τους φιλάθλους.

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, έχοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά κυρίως την αγάπη και το πάθος για το μπάσκετ, θα καλύψουν μέσα από μεταδόσεις υψηλών προδιαγραφών τις προσπάθειες των ελληνικών ομάδων για νέες ευρωπαϊκές διακρίσεις. Το Basketball Champions League έρχεται για να συμπληρώσει το παζλ των μεγάλων μπασκετικών γεγονότων που προσφέρουμε στους συνδρομητές μας, μαζί με την EuroLeague, τη Basket League και το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ”.

Ο CEO του Basketball Champions League, κ. Πατρίκ Κομνηνός επισήμανε: “Η συνεργασία του νεοσύστατου Basketball Champions League με τη Nova αποσκοπά στην καλύτερη δυνατή προβολή της διοργάνωσης. Η εμπειρία της Nova σε αθλητικές παραγωγές, εγγυάται το υψηλό επίπεδο των τηλεοπτικών μεταδόσεων, ενώ η παρουσία κορυφαίων δημοσιογράφων με εξειδίκευση στο μπάσκετ, εξασφαλίζει ποιοτικες εκπομπες που θα αναδειξουν την συνολικη μας  προσπαθεια.

Η συμμετοχή τριών κορυφαίον Ελληνικών ομάδων στο Basketball Champions League στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καθιστά την Ελληνική αγορά από τις πλέον σημαντικές και είμαστε πεπεισμένοι ότι μέσα από τα κανάλια της Nova η νέα αυτή διοργάνωση βρίσκει την καλύτερη δυνατή πλατφόρμα για την ανάδειξη της”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags