15/10/16 - 18:50

Κετσετζόγλου: «Κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο, για να παίρνει πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός»

Οι μέρες πέρασαν πιο γρήγορα από ότι θα περάσουν οι… ώρες που απομένουν.

Κετσετζόγλου: «Κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο, για να παίρνει πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός»
27.149views 0shares

Για το ποδόσφαιρο στο γήπεδο θα έχουμε σίγουρα πολλά να πούμε από Δευτέρα. Ακούγονται και γράφονται πολλές βλακείες, αλλά ας κάνουμε λίγη υπομονή. Οσο για τις εξελίξεις στην ΕΠΟ μπορεί να πανηγυρίζουν αυτοί που κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο για να παίρνει πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός όμως ένα πράγμα δεν αλλάζει.

Η χούντα έπεσε. Και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαρίσουμε την ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ σε αυτούςπου κατέστρεψαν το ποδόσφαιρο για να παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός. Ετσι κι αλλιώς δεν υπήρχε πουθενά αλλού εκτός από την προπαγάνδα των ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ η προοπτική αντικατάστασης του χαλίφη με χαλίφη. Τρεις πρωταθλητές στο ίδιο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν. Κι όσο κι αν ελπίζουν τα λαμόγια πως θα πάρουν παράταση θα έρθει η ώρα που θα καταλάβουν μετην σύνθεση και τις ενέργειες της διοικούσας επιτροπής πως το πανηγύρι τους έλαβε τέλος.

Το μόνο που έχει μπροστά είναι ποινικές ευθύνες και τιμωρίες για ότι έκαναν. Αυτοί και τα εκτελεστικά τους όργανα. Η ηττοπάθεια και η κλάψα είναι για άλλους. Οχι για αυτούς που έριξαν την πιο στυγνή χούντα μέσα σε δύο χρόνια. Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.

ΠΗΓΗ: aek365.com

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ