Facebook Pixel Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι!Ποιοι κόπηκαν από τον Ιβιτς
| 2016-10-15 20:58:00

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι!Ποιοι κόπηκαν από τον Ιβιτς

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι!Ποιοι κόπηκαν από τον Ιβιτς

Δύο εβδομάδες μετά τη λευκή ισοπαλία στη Βέροια ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και φιλοξενεί στην Τούμπα τον Ηρακλή

Η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην τακτική συμπεριφορά που ο Βλάνταν Ίβιτς θέλει ν’ ακολουθήσει η ομάδα του προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο του αντιπάλου.

 

Το ματς, άλλωστε, αναμένεται να έχει αγωνιστικές ομοιότητες μ’ εκείνο κόντρα στην Ξάνθη, η οποία περίμενε πίσω από τη μπάλα για να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόντρα επίθεση. Παράλληλα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην εκμετάλλευση και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων και στην αμυντική λειτουργία, έτσι ώστε ο Δικέφαλος να μη δώσει στον Ηρακλή την ευκαιρία να γίνει απειλητικός.

 

Οι Γιώργος Τζαβέλλας , Δημήτρης Γιαννούλης συνέχισαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις στο γυμναστήριο, φυσικοθεραπεία και πρόγραμμα σε πισίνα.

 

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Κρέσπο , Βαρέλα , Μαλεζάς , Κίτσιου, Μάτος , Λέοβατς , Τσίμιροτ , Πέλκας , Κάνιας , Σάκχοφ , Μπίσεσβαρ , Τιάμ , Κάμπος , Μυστακίδης , Ροντρίγκες, Περέιρα , Αθανασιάδης.

 

Εκτός έμειναν και οι Χαρίσης, Κουλούρης, Κοροβέσης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags