Facebook Pixel Καλός ο καιρός για βόλτα στην παραλία σήμερα
Life
| 2016-10-16 08:00:00

Καλός ο καιρός για βόλτα στην παραλία σήμερα

Καλός ο καιρός για βόλτα στην παραλία σήμερα

Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια, περιμένουμε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016. Τοπικές ομίχλες θα σχηματιστούν τις νυκτερινές καθώς και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 27 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 27 βαθμούς, αλλά στις Κυκλάδες και στις Σποράδες οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι από τις απογευματινές ώρες σε ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι και μετά το μεσημέρι τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν, με πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας τις βραδινές κυρίως ώρες. Τις πρώτες πρωινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς.

Πηγή: Meteo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags