Facebook Pixel Τεράστιο όνομα "τελειώνει" από την Σούπερ Λιγκ;
| 2016-10-16 11:30:00

Τεράστιο όνομα "τελειώνει" από την Σούπερ Λιγκ;

Τεράστιο όνομα "τελειώνει" από την Σούπερ Λιγκ;

Είναι τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο που ήρθε και έπαιξε μπάλα στη χώρα μας, αλλά όλα δείχνουν ότι οι μέρες του ίσως είναι μετρημένες...

Η αλήθεια είναι πως αν πριν από 2 - 3 χρόνια υπήρχε κάποιος που να υποστήριζε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα ερχόταν στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, οι περισσότεροι θα έβαζαν τα γέλια.

Για πολλούς και διάφορους λόγους, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή τοπ κλάσης, που αν μη τι άλλο θα μπορούσε να βρει συμβόλαιο με περισσότερα χρήματα στο Κατάρ ή την Κίνα.

Για αυτό και η απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα, σε ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια, έδειξε στους ανθρώπους του συλλόγου ότι έχει κίνητρο για να συνεχίσει να παίζει μπάλα.

Ο λόγος για τον Λέσκοτ, που μετά από τόσα χρόνια στο τοπ επίπεδο της Αγγλίας, αποφάσισε να φύγει από το Νησί για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Το πρόβλημα όμως στο γόνατό του φαίνεται ότι είναι σοβαρό, καθώς όπως γράφει η SportDay σήμερα οι "κιτρινόμαυροι" ψάχνουν διακριτικά για στόπερ!

Μπορεί βέβαια το ζήτημα του στόπερ να συνδέεται με τις αντοχές του Τσιγκρίνσκι ή ακόμα και με έλλειψη εμπιστοσύνης προς τον Κολοβέτσιο...

Δεδομένα πάντως έχει προκαλέσει ανησυχία και το θέμα του Λέσκοτ, που οι "κιτρινόμαυροι" είχαν ποντάρει πολλά στην περίπτωσή του.

Και δεν αποκλείεται, ανάλογα με τις εξελίξεις στον τραυματισμό του, ακόμα και να χαιρετίσει την ΑΕΚ μέσα στο επόμενο διάστημα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags