Facebook Pixel Τριάδα με... κεφάλι τη Γιουνάιτεντ για ταμείο!
| 2016-10-17 13:14:00

Τριάδα με... κεφάλι τη Γιουνάιτεντ για ταμείο!

Τριάδα με... κεφάλι τη Γιουνάιτεντ για ταμείο!

Το Σαββατοκύριακο πέρασε, ωστόσο υπάρχουν και στο κουπόνι της Δευτέρας σημαντικές ευκαιρίες για ένα καλό ταμείο.

Μπράουνσβαϊγκ – Καϊζερσλάουτερν

Όλα τα αγωνιστικά παραλείπονται καθώς η είδηση που υπάρχει εδώ και μία εβδομάδα στην περιοχή του Μπράουνσβαϊγκ δεν είναι άλλη από την ανανέωση του κόουτς Λίμπερκνεχτ μέχρι το 2020. Ηγετικός προπονητής που μετράει ήδη σχεδόν μια... δεκαετία στον πάγκο των "λιονταριών". Όσο για τους φιλοξενούμενους; Μία νίκη και τρεις ισοπαλίες ο μέχρι τώρα κάκιστος απολογισμός της Καϊζερσλάουτερν στο πρωτάθλημα. Παντελώς αντίθετες οι εικόνες των δύο ομάδων. Σε εξαιρετική κατάσταση η Μπράουνσβαϊγκ, δεν βλέπεται η Καϊζερσλάουτερν, η οποία προς μεγάλη μου έκπληξη δεν έχει διώξει ακόμα τον προπονητή. Δίκαιος ο άσσος.

Μπράουνσβαϊγκ – Καϊζερσλάουτερν 1 (2.00)

Σοσό – Λανς

Κάποια στιγμή θα έχανε. Η Σοσό (στην οποία αναφερόμαστε) παιζε στην κόψη του ξυραφιού στα περισσότερα παιχνίδια της αλλά κατάφερνε κάθε φορά να ξεγλιστρήσει παίρνοντας αρκετούς βαθμούς που δεν άξιζε. Στη Χάβρη όμως δεν είχε την ίδια τύχη και έχασε με 2-1. Όσο για τη Λανς; Σε συνεχή άνοδο τις τελευταίες εβδομάδες, αποδεικνύει έμπρακτα ότι έχει δυνατότητες για να κυνηγήσει την άνοδο. Για πρώτη φορά κέρδισε τρία κολλητά παιχνίδια και αν κερδίσει και σήμερα θα βρεθεί τρίτη. Η δυναμική της Λανς επιτρέπει το ποντάρισμα πάνω της. Οι απουσίες που έχει η Σοσό ενισχύουν ακόμα περισσότερο τις σκέψεις για την κόντρα του φαβορί. Περιμένουμε από τους «λανσουά» να βάλουν το καθιερωμένο εκτός έδρας γκολ τους και αυτό θα είναι μια καλή βάση για να κλειδώσουν τουλάχιστον την ισοπαλία. Ιδιαίτερα αξιόλογο το 2,38 του dnb.

Σοσό – Λανς 2 DNB (2.38)

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Συνάντησε δυσκολίες στην Ουαλία η Λίβερπουλ, όπου βρέθηκε να χάνει από τη Σουόνσι, ωστόσο κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να φτάσει στη νίκη με 2-1. Από την άλλη πλευρά, νέα... γκέλα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 από τη Στόουκ. Τι ποντάρουμε; Πιο πειστική έως τώρα η Λίβερπουλ, όμως οι απουσίες στη μεσαία γραμμή ενδέχεται να της κοστίσουν. Αλλωστε μιλάμε για ντέρμπι και περιμέναμε πιο ισορροπημένες αποδόσεις. Εναλλακτικά, υπάρχει η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 DNB (2.35)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags