Facebook Pixel Απάντηση του Ικάρντι στους οπαδούς της Ίντερ! (ΦΩΤΟ)
| 2016-10-17 18:35:00

Απάντηση του Ικάρντι στους οπαδούς της Ίντερ! (ΦΩΤΟ)

Απάντηση του Ικάρντι στους οπαδούς της Ίντερ! (ΦΩΤΟ)

Το «σήριαλ» του πολέμου μεταξύ των δυο πλευρών καλά κρατεί…

Νέα διάσταση δόθηκε σήμερα στην κόντρα μεταξύ των οπαδών της Ίντερ και του Μάουρο Ικάρντι που μονοπωλεί αυτές τις ημέρες το ενδιαφέρον στην Ιταλία.

Θυμίζουμε ότι οι «νερατζούρι» είναι… πυρ και μανία με τον Αργεντινό μετά έκδοση της αυτοβιογραφίας και συγκεκριμένα ένα σημείο στο οποίο περιγράφει μια ιστορία για το πώς υπερασπίστηκε ένα παιδί την ώρα που ένας «νερατζούρο» του πήρε με τη βία τη φανέλα που του είχε χαρίσει ο Ικάρντι.

Οι οργανωμένοι ισχυρίζονται πως η ιστορία είναι ψευδής και πως τη χρησιμοποιεί σκοπίμως για να χαλάσει την εικόνα των οπαδών της ομάδας. Έτσι, εξέδωσαν μια σκληρή ανακοίνωση στην οποία τον αποκαλούσαν «παλιάτσο» και απαιτούσαν να του αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο.

Έφτασαν δε στο σημείο να πανηγυρίσουν για το πέναλτι που έχασε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Κάλιαρι, ενώ αργότερα πήγαν έξω από το σπίτι του και κρέμασαν πανό που έγραφε "Εμείς εδώ είμαστε, όταν φτάσουν οι Αργεντίνοι φίλοι σου θα μας ειδοποιήσεις ή θα το κάνεις στα κρυφά"!

Με αφορμή όλα αυτά, η διοίκηση της Ίντερ αποφάσισε να καλέσει σε απολογία τον Ικάρντι, ενώ εκκρεμεί η απόφαση για το αν θα κρατήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού ή όχι. Εν μέσω όλων αυτών των εξελίξεων, ο Αργεντινός επιθετικός έχει κρατήσει χαμηλο προφίλ μη θέλοντας να ανεβάσει περαιτέρω τους τόνους.

Σήμερα, όμως, ο Ικάρντι προέβη σε μια κίνηση γεμάτη νόημα αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία της Ίντερ στο Instagram, την οποία συνόδευσε με το μήνυμα «Forza Inter. Μόνη δεν σε αφήνω ποτέ»!
 

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags