Facebook Pixel Πληρώνουν τα πολλά γκολ στο Europa League!
| 2016-10-20 10:46:00

Πληρώνουν τα πολλά γκολ στο Europa League!

Πληρώνουν τα πολλά γκολ στο Europa League!

Το Champions League δίνει τη θέση του στο Europa League. Οι ευκαιρίες για ταμείο πολλές και τα γκολ έχουν το πρώτο λόγο!

Ρόμα – Αούστρια Βιέννης

Έβγαλε αήττητη τα δυο πρώτα παιχνίδια (1 νίκη - ι ισοπαλία) η Ρόμα και πλέον θα παιχθεί η πρωτιά με την αυστριακή Αούστρια. Δεν αντέχει κριτικής το 4-0 επί της ρουμάνικης Άστρα, από το 55' και έπειτα η ομάδα έκανε συντήρηση δυνάμεων Σε καλό μομέντουμ οι παίκτες του Σπαλέτι, κέρδισαν κατά σειρά εντός συνόρων Ίντερ και Νάπολι. Όσο για την Αούστρια Βιέννης; Έκανε το λογικό στα δυο πρώτα παιχνίδια και με αρχικό στόχο να μην τα χάσει πήρε ό, τι περισσότερο μπορούσε κόντρα σε Άστρα και Πλζεν. Για την πρωτιά θα αγωνιστούν οι δυο ομάδες, η Αούστρια έχει κενά πίσω τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί πολύ καλά η επίθεση των Ρωμαίων. Ακόμη και με τον Τζέκο στον πάγκο, η ομάδα του Σπαλέτι μπορεί να βρει εύκολα γκολ.

Ρόμα – Αούστρια Βιέννης over 3.5 (2.05)

Γκενκ – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Συνεχίζει να προβληματίζει εκτός έδρας η Γκενκ η οποία το Σάββατο πέταξε ακόμα 2 βαθμούς, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Μουσκρόν με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλη με 2-2 και παραμένει στη μέση της βαθμολογίας και στο -7 από την κορυφή. Από την άλλη πλευρά, εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με 3-2 τη Κυριακή για την Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στη Σοσιεδάδ εντός έδρας. Μία νίκη που αγνοούσαν στο Βάσκικο ντέρμπι οι γηπεδούχοι για 4 συνεχόμενα χρόνια. Παρά το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Ερνέστο Βαλδέρδε έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη και σε διάστημα 20 λεπτών έφτασε στην ανατροπή και στο 3-1. Ωστόσο το 3-2 στο 83’ έφερε άγχος και παραλίγο την ισοφάριση. Παιχνίδι το οποίο έχει γκολ, αφού αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν έφεση στο σκοράρισμα. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας είναι ικανοί ακόμα και για τη νίκη, ενώ οι Βάσκοι έχουν την ποιότητα κόντρα σε μία αφελή άμυνα να βρουν εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αξίζει το Over 2.5. Πιο ασφαλές το G/G (1.87).

Γκενκ – Αθλέτικ Μπιλμπάο goal/goal (1.87)

Νταντάλκ - Ζενίτ

Δεν έχει σκοπό να αφήσει τα… σκήπτρα της από τα χέρια της η Ντάνταλκ, με την πρωταθλήτρια Ιρλανδίας να πετάει και πάλι από νίκη σε νίκη. Το έκανε και με αντίπαλο την Λόνγκφορντ εκτός έδρας, επικράτησε με 3-0 πολύ εύκολα και αυτή ήταν η Τρίτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, συνεχίζει την ανοδική πορεία της η Ζενίτ, η οποία πέρασε με νίκη και από την έδρα της Ουράλ, εκεί όπου επικράτησε με 2-0 και βρίσκεται ισόβαθμη στην κορυφή της βαθμολογίας με την Σπάρτακ Μόσχας. Πάντως έχασε αρκετες ευκαιρίες σε αυτό το παιχνίδι, θα μπορούσε το 2-0 να είναι εύκολα 4-0 ή 5-0 και η απώλεια αυτών των ευκαιριών προβλημάτισε κάπως τον τεχνικό Λουτσέσκου. Ποια θα είναι η επιλογή μας; Είναι ξεκάθαρο το ποια ομάδα είναι το φαβορί, η Ζενίτ προφανώς και είναι καλύτερη σε όλα τα επίπεδα από τη Ντάνταλκ και σαφώς το έργο της γηπεδούχου είναι εξαιρετικά δύσκολο. Δεν υπάρχει στοιχηματική αξία σε σημείο εδώ, ίσως θα μπορούσε να παιχτεί το over 3.5, μιας και οι Ρωσοι σκοράρουν ανελλιπώς, ενώ δεν είναι απίθανο να βοηθήσει και η Ντάνταλκ.

Νταντάλκ - Ζενίτ over 3.5 (2.70)

Θέλτα – Άγιαξ

Μάλλον σε… κακό βγήκε η στη Θέλτα διακοπή, αφού πριν από αυτή «πετούσε» και στην πρώτη υποχρέωσή της μετά από εκείνη προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα: συνετρίβη 5-0 στην έδρα της Βιγιαρεάλ την Κυριακή για το πρωτάθλημα και μπήκε τέλος στο νικηφόρο σερί της των 4 αγώνων (και 6 διαδοχικά ματς αήττητη) σε όλες διοργανώσεις. Από την άλλη πλευρά, σε καλό φεγγάρι ο «Αίαντας», που πήρε… φόρα και συνεχίζει να ανεβαίνει. Την Κυριακή πέρασε από την έδρα της Ντεν Χάαγκ με 0-2, ένα διπλό που ήρθε έπειτα από μεστή εμφάνιση και ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (20’, 52’). Αυτή ήταν η 9η συνεχόμενη νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις, στις 7 εκ των οποίων σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές. Κοινά στοιχεία των δύο ομάδων πως την Κυριακή έχουν μεγάλα ντέρμπι στα εγχώρια πρωταθλήματά τους και ότι είναι αρκετά συνεπείς επιθετικά μέχρι στιγμής, ιδίως στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μακριά από σημεία, αν και ο φορμαρισμένος Άγιαξ «αδικείται» τρόπον τινά, αξιόλογη εναλλακτική το goal/goal.

Θέλτα – Άγιαξ goal/goal (1.75)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags