Facebook Pixel Πατατράκ από την Καραμπάκ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-10-20 21:50:00

Πατατράκ από την Καραμπάκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πατατράκ από την Καραμπάκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ εξαφανίστηκε στο Μπακού και η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν πήρε εύκολη νίκη με 2-0. Ανύπαρκτος τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά ο Δικέφαλος του Βορρά, που έφαγε δύο γκολ σε αντεπιθέσεις.

Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίστηκε ο ΠΑΟΚ στο Μπακού. Η ελληνική ομάδα υπέστη την πρώτη της ήττα στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ από την Καραμπάκ, η οποία του έκανε χοντρό πατατράκ...

Η έκπληξη του Ίβιτς

Με μία αλλαγή παρέταξε την 11άδα του ΠΑΟΚ στο Μπακού ο Βλάνταν Ίβιτς. Ήταν αναμενόμενο ότι ο Κλάους Αθανασιάδης δεν θα ξεκινήσει, ωστόσο το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη θέση του ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης. Παρ' όλα αυτά, ο Μάμε Τιάμ προτιμήθηκε αντί του Έλληνα επιθετικού και ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης.

Ανύπαρκτος ο ΠΑΟΚ

Οι Αζέροι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κυριάρχησαν καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Ο ΠΑΟΚ ήταν σχεδόν ανύπαρκτος και άργησε πολύ να δείξει σφυγμό στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ στο πρώτο εικοσάλεπτο, όπου παραλίγο να κάνουν τη ζημιά στην ελληνική ομάδα σε δύο στιγμές, στην ευκαιρία του Μουαρέμ στο 10' και το δοκάρι του Εντλοβού στο 19'. Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά το 20' ξύπνησε κάπως επιθετικά, αν και η φιλοσοφία του παρέμεινε η ίδια. Έδινε χώρο στην Καραμπάκ και προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα.

Δεν του βγήκε όμως! Ο ΠΑΟΚ είχε ξεκάθαρο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, κάτι που φαίνεται από τις ευκαιρίες που έκανε. Μία καταγράφηκε αλλά ήταν απο αυτές που γουστάρουν να βλέπουν οι θεατές στα στιγμιότυπα των αγώνων. Ο Λέο Μάτεος γέμισε από δεξιά, ο Σακχόφ έπιασε καταπληκτικό γυριστό ψαλιδάκι, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Σέχιτς. Αν το έκανε τώρα θα μιλούσαμε για την γκολάρα της αγωνιστικής...

Τα... έφαγε στην κόντρα

Η στρατηγική του ΠΑΟΚ του γύρισε μπούμερανγκ στο δεύτερο μέρος. Η ελληνική ομάδα συνέχισε να είναι νωχελική και στο 56' το πλήρωσε! Ο Μεντβέντεφ έφυγε στην αντεπίθεση έβγαλε κάθετη στον Κιντάνα, που καλυπτόταν και πλάσαρε εύστοχα τον Γλύκο. Στη συνέχεια ο Ίβιτς έκανε δύο κοντινές αλλαγές για να ενισχύσει την επίθεσή του, μπας και γυρίσει το παιχνίδι, η εικόνα του οποίου έδειχνε... αγύριστη. Έβαλε δεκάρι, τον Μπίσεσβαρ (αντί Κάνιας στο 59') και επιθετικό, τον Περέιρα, αντί του “λίγου” Τιάμ (στο 66'). Λίγο αργότερα μπήκε και ο Κουλούρης.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε τις γραμμές του, πίεσε αλλά το γκολ της ισοφάρισης δεν ερχόταν. Στο 70' διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι ύστερα από ανατροπή του Μπίσεσβαρ από τον Χουσεΐνοφ, ενώ 6 λεπτά αργότερα, το σουτ του Μάτος, ύστερα από παράλληλη μπαλιά του Λέοβατς, σταμάτησε πανω στον αμυντικό που πρωταγωνίστηκε στην προηγούμενη ευκαιρία. Το παιχνίδι στη συνέχεια έγινε ροντέο, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, οι Αζέροι έκαναν πολύ δυνατά φάουλ, κάτι που δεν έκαναν οι παίκτες της ελληνικής ομάδας, οι οποίοι αντί να παθιαστούνε και να βρουνε τρόπο αντίδρασης κάθονταν και διαμαρτύρονταν.

Στο 87' ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την δειλή νοοτροπία του εκ νέου! Ο Μουαρέμ έκανε κάθετη, η άμυνα του ΠΑΟΚ κοιμήθηκε και ο Αμιργκουλίεφ δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Γλύκο το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ. Έτσι ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις των ομάδων

 

Τα γκολ

Εύκολα η Φιορεντίνα

Χαλαρό απόγευμα είχε η Φιορεντίνα κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του ΠΑΟΚ.

Οι Ιταλοί προηγήθηκαν με δύο γκολ του Κάλινιτς (8', 23'), στο 58' όμως οι Τσέχοι ξαναμπήκαν στο ματς, με τον Σέβτσικ να μειώνει στο 58' σε 1-2. Στο 70' όμως ο Μπαμπακάρ πέτυχε το 1-3 και η Φιορεντίνα πήρε τη νίκη.

Η βαθμολογία του Ομίλου:

Φιορεντίνα 7
Καραμπάκ 4
ΠΑΟΚ 4
Λίμπερετς 1

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags