Facebook Pixel "Να μη δεχτούμε γκολ και να νικήσουμε"
| 2016-10-22 12:41:00

"Να μη δεχτούμε γκολ και να νικήσουμε"

"Να μη δεχτούμε γκολ και να νικήσουμε"

Την αισιοδοξία του πως ο Ολυμπιακός θα πορευτεί στο μονόδρομο της νίκης στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκη", εξέφρασε ο Μπράουν Ιντέγε στη NOVA

Ανάμεσα σε άλλα, ο Νιγηριανός επιθετικός δεν έκρυψε την επιθυμία του να βγει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Ιντέγε υπογράμμισε: «Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι πολύ ωραίο να παίζει τέτοιους αγώνες. Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουμε τέσσερα με πέντε μεγάλα παιχνίδια. Έτσι, ως ποδοσφαιριστής είναι πολύ ωραίο να παίζω τέτοιους αγώνες. Σίγουρα, θέλουμε τη νίκη, γιατί είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα της νίκης. Όταν χάνεις είναι άσχημα τα συναισθήματα. Νομίζω θα νικήσουμε. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι».

Για το αν τα αποτελέσματα των δύο ομάδων μπορούν να επηρεάσουν το αυριανό ντέρμπι: "Κάθε ποδοσφαιριστής επηρεάζεται από τα αποτελέσματα, από μία μεγάλη νίκη ή μία ήττα. Είναι καλό να παίζεις σε ένα ντέρμπι προερχόμενος από μία νίκη και φυσικά νιώθεις άσχημα αν χάσεις ένα σημαντικό παιχνίδι πριν από ένα ντέρμπι. Είμαστε σε μια καλή στιγμή, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.

Είναι καλό που παίζουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας, όλοι περιμένουν από εμάς να κερδίσουμε. Ο κόσμος θα μας συμπαρασταθεί, ενώ στο γήπεδο θα είναι και οι οικογένειές μας, πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλα αυτά τα στοιχεία".

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: "Να μη δεχθούμε γκολ. Αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες. Η νίκη είναι σημαντική και για τις δύο ομάδες, ελπίζω να είμαστε εμείς οι νικητές".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags