Facebook Pixel Μάθατε τι είπε ο Στραματσόνι για Στιλ;
| 2016-10-22 20:37:00

Μάθατε τι είπε ο Στραματσόνι για Στιλ;

Μάθατε τι είπε ο Στραματσόνι για Στιλ;

Πολλή κουβέντα έχει γίνει για τον Λουκ Στιλ και τα λάθη που έκανε στα ματς με Ξάνθη και Σταντάρ Λιέγης. Τι λέει, όμως, ο Αντρέα Στραματσόνι για τον παίκτη του;

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε εν όψει του αγώνα για το πρωτάθλημα με την Βέροια, τόσο για το ματς στην Λιέγη, όσο και για τον Λουκ Στιλ, τον οποίο είπε πως θα στηρίξει, παρά τα συνεχόμενα λάθη του.

"Δεν ήταν εύκολο να προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι. Και οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν στο 90λεπτο δεν ήταν καλές διότι χάσαμε δύο παίκτες με τραυματισμούς.

Ξέρουμε καλά ότι έπρεπε να βάλουμε όλη μας τη δύναμη και την ενέργεια για να προχωρήσουμε σε αυτό το ματς. Προσπαθήσαμε να νικήσουμε, η απόδοσή μας ήταν κοντά σε αυτό, αλλά το ματς έληξε ισόπαλο. Το ματς με τη Σταντάρ αποτελεί παρελθόν, πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι", είπε αρχικά για το παιχνίδι με την Βέροια.

-Μέσα σε 4 μέρες ο Παναθηναϊκός έκανε κακό ματς με την Ξάνθη και ένα καλό στο Βέλγιο με τη Σταντάρ. Μπορείτε να το εξηγήσετε αυτό;

"Μιλήσαμε αρκετά μετά το ματς με την Ξάνθη και την κακή απόδοση που είχαμε και περίμενα αντίδραση, η οποία ήρθε. Κάποιες φορές συμβαίνει οι μεγάλες ομάδες να μην έχουν καλή απόδοση, αλλά το ζήτημα είναι να μπορείς να το ξεπερνάς".

- Στη θέση του Ζέκα υπάρχουν επιλογές, θα δυσκολευτείτε περισσότερο στη θέση για τον αντί - Λεντέσμα;

"Χάσαμε όχι μόνο τον Λεντέσμα, αλλά και τον Στάικο, έναν νέο παίκτη, που τον είχα στον πάγκο σε περασμένα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δυσκολία στη θέση "6" ενόψει Βέροιας. Θα βρούμε την καλύτερη λύση, φυσικά όχι με τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά με την ίδια προσπάθεια".

-Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για τον αγώνα με τη Βέροια;

"Τους είδαμε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα που ειδικά στην έδρα της μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Δεν έδωσε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να κάνει ευκαιρίες. Πρέπει να δώσουμε το 100% και χωρίς να κάνουμε τα λάθη του προηγούμενου αγώνα. Αυτές οι δύο ημέρες είναι σημαντικές για να βρω τους καλύτερους παίκτες και το καλύτερο σχήμα".

-Παρότι είναι νωρίς ακόμα, εκτιμάτε ότι δεν υπάρχει καιρός για λάθη για να μη χαθούν άλλοι βαθμοί;

"Παλεύουμε για την κορυφή και τα λάθη πρέπει να περιορίζονται. Φυσικά παίζουμε μπάλα και γίνονται λάθη, όμως πρέπει να βλέπουμε τι λάθη γίνονται. Απέναντι στην Ξάνθη μερικοί παίκτες έπαιξαν κάτω από την αξία τους και το ξέρουν. Είναι σημαντικό να μην τα επαναλάβουμε και να αντιμετωπίσουμε το ματς όσο καλύτερα γίνεται".

- Υπάρχει τελευταία κριτική για τις εμφανίσεις του Λουκ Στιλ. Θα τον διατηρήσετε στο βασικό σχήμα;

"Θα τον κρατήσω στη θέση του βασικού. Προέρχεται από δύο άτυχες στιγμές. Αυτό μπορεί να σε οποιαδήποτε θέση, είτε στον επιθετικό είτε στον σέντερ μπακ. Είμαστε μαζί του. Είναι ο τερματοφύλακάς μας. Θα τον στηρίξουμε ακόμα και σε μια άσχημη στιγμή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags