Facebook Pixel Στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ δεν θέλουμε Αρετόπουλους!
| 2016-10-23 10:30:00

Στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ δεν θέλουμε Αρετόπουλους!

Στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ δεν θέλουμε Αρετόπουλους!

Δεν υπήρξε σκέψη στον Ιβάν Σαββίδη να μην κατέβει ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη να παίξει σήμερα με τον Ολυμπιακό.

Ο μεγαλομέτοχος την έκανε μια φορά την περασμένη σαιζόν, δεν σηκώνει να ντουμπλάρει την αντάρτικη ενέργειά του. Είναι πια, και με την άδεια της αστυνομίας, καναλάρχης. Και συνομιλητής της κυβέρνησής και με ανοικτό νιτερέσο με τους άλλους συνάδελφους επιχειρηματίες της εγχώριας τηλεοπτικής βιομηχανίας.

Δεν το περίμεναν στον ΠΑΟΚ ότι θα παίξουν με διαιτητή τον Αρετόπουλο. Ο ορισμός του σ’ αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι χαρακτηρίζεται ''εχθρική ενέργεια'' προς τον ΠΑΟΚ. Ας ελπίσουμε ότι ο Αρετόπουλος δεν θα λειτουργήσει ως άλλοθι, μια δικαιολογία στην καβάτζα του ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που κερδίσει ο Ολυμπιακός.

Θέλουμε ποδόσφαιρο. Οι δύο αντίπαλοι να παίξουν μπάλα, χωρίς να 'ναι το μυαλό τους στις γκρίνιες. Αυτό θέλουμε. Έχουμε ανάγκη για δύο ώρες τουλάχιστον να μας κερδίσει το ντέρμπυ. Να ξεχαστούμε από την πίεση της καθημερινότητας. Αμάν, πια!

Δεν θέλουμε άλλο Φίλη. Και Πολλάκη. Και Παππά. Το’χουμε πάρει πρέφα ότι αυτοί δεν μας πάνε πουθενά. Ό,τι κι αν λένε. Θέλουμε μπάλα από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Χωρίς Αρετόπουλους.

Το φιάσκο αλά ΠΑΟΚ ο Ιβάν φοβάται και στην τηλεόραση, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags