Facebook Pixel Οι αποδοκιμασίες των οπαδών της ΑΕΚ είχαν πολλούς αποδέκτες...
| 2016-10-23 12:45:00

Οι αποδοκιμασίες των οπαδών της ΑΕΚ είχαν πολλούς αποδέκτες...

Οι αποδοκιμασίες των οπαδών της ΑΕΚ είχαν πολλούς αποδέκτες...

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ήταν οι αποδοκιμασίες των οπαδών της ΑΕΚ αμέσως μετά τον ισόπαλο αγώνα με τον Πανιώνιο. Γράφει ο Γιώργος Κολοκοτρώνης.

Πρώτα στους παίκτες που γκέλαραν σε ένα ακόμα ματς μέσα στο ΟΑΚΑ και η μέχρι τώρα παρουσία τους δεν είναι αυτή που περίμενε ο κόσμος.

Έπειτα στον Μπάγεβιτς για τους χειρισμούς του στο θέμα των προπονητών.

Και τέλος στη διοίκηση κυρίως για τις μεταγραφικές της επιλογές, δεδομένου ότι είναι αισθητά τα κενά και στις τρεις γραμμές.

Η ΑΕΚ ναι μεν είχε ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο για να σκοράρει και να πάρει τη νίκη, όμως σαν γενική απόδοση δεν έπεισε τους οπαδούς της και γι' αυτό γιούχαραν την ομάδα.

Το πρόβλημα είχε να κάνει με την σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ο Μοράις παρέταξε την Ενωση με 4-1-4-1, δεν έμεινε ικανοποιημένος και το γύρισε σε 4-4-2 βάζοντας τον Μάνταλο δίπλα στον Αλμέιδα.

Σαφώς ο μόνος που δεν ευθύνεται είναι ο νέος προπονητής, ο οποίος θα κατάλαβε ότι τον περιμένει σκληρή δουλειά και κυρίως στην τακτική.

Ο Πορτογάλος έκανε λάθος στην αλλαγή του Αραβίδη με τον Πέκχαρτ, αλλά είναι δικαιολογημένος διότι δεν ξέρει τους παίκτες.

Ο Πανιώνιος έπαιξε για τον βαθμό και έβγαλε ενέργεια.

Προσπάθησε για το καλύτερο και έμεινε ευχαριστημένος που πήρε τον έναν πόντιο.

Η άμυνά του δεν ήταν σταθερή και επιθετικά οι κυανέρυθροι έδειξαν λίγα πράγματα.

Αλλάζω θέμα και πάω στο μπάσκετ. Την ημέρα της πρεμιέρας στην Ευρωλίγκα είχα προβλέψει ότι θα δούμε τρομερές εκπλήξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και να που ο Ολυμπιακός κέρδισε με την ψυχή στο στόμα την νεοφώτιστη Δόξα Λευκάδας που είχε νικήσει τον ΠΑΟΚ.

Ασφαλώς ουδείς περίμενε να σκάσει τόσο γρήγορα τέτοια βόμβα, όμως είναι ολοφάνερο ότι θα γίνουμε μάρτυρες τρελών αποτελεσμάτων και θύματα θα είναι οι μεγάλοι.

Ακόμα και οι αιώνιοι που στην πορεία θα μείνουν από δυνάμεις.

Ο δε ΠΑΟΚ που πήγαινε από το κακό στο χειρότερο έκανε την μίνι έκπληξη να πάρει τον Αρη, ο οποίος θεωρητικά είναι ανώτερη ομάδα και με πιο ποιοτικό ρόστερ.

Προβλέπω ότι στο πρωτάθλημα θα γίνουν τρομερά παιχνίδια με ανατροπές, σασπένς και πολύ θρίλερ..

Θα είναι μία από τις καλύτερες σεζόν για τον κόσμο να παρακολουθεί αγώνες μπάσκετ όλων των ομάδων.

Πηγή: Filathlos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags