Facebook Pixel Είδηση-βόμβα για Έλληνα άσο πριν από το ντέρμπι!
| 2016-10-23 13:00:00

Είδηση-βόμβα για Έλληνα άσο πριν από το ντέρμπι!

Είδηση-βόμβα για Έλληνα άσο πριν από το ντέρμπι!

Ομάδα από το… πάνω ράφι της Premier League ενδιαφέρεται ζεστά για ποδοσφαιριστή που θα είναι βασικότατος στο αποψινό ντέρμπι. Κλικ στον SportDog.
 

Πρόταση από μεγάλο αγγλικό κλαμπ είναι πολύ πιθανό να σκάσει σύντομα στη Σούπερ Λιγκ, που να αφορά ποδοσφαιριστή τοπ ελληνικής ομάδας. Κάτι που σαν φημολογία υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, δηλαδή πως κάποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής θα παίξει σε καλή αγγλική ομάδα (Μανωλάς, Φορτούνης, Γιαννιώτας) μέσα στο επόμενο διάστημα.

Μόνο που το συγκεκριμένο όνομα δύσκολα πηγαίνει στο μυαλό κάποιου, δεδομένου ότι το ενδιαφέρον που έχει υπάρξει μέχρι στιγμής για την περίπτωσή του, ήταν από Ιταλία, Γαλλία και Ρωσία. Όχι πως τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα δεν είναι καλύτερα και ανταγωνιστικότερα σε σχέση με το ελληνικό, αλλά όπως και να το κάνουμε η Premier League είναι η κορυφή της κορυφής και όταν μία καλή αγγλική ομάδα θέλει έναν Έλληνα ποδσοφαιριστή, είναι είδηση!

Ο λόγος για τον Στέφανο Αθανασιάδη, με την πληροφορία από την πιάτσα των μάνατζερ να αναφέρει ότι παρακολουθεί την περίπτωσή του μία σημαντική ομάδα από τη Ρωσία και μία σημαντική ομάδα από την Αγγλία! Δεν αποκλείεται, μάλιστα, κάποια από τις δύο να φτάσει με επίσημο τρόπο στην πόρτα του ΠΑΟΚ ενόψει του Γενάρη.

Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Αθανασιάδη φτάνει στα 7,5 εκ. ευρώ, αλλά προφανώς στον Δικέφαλο δεν περιμένουν τέτοιο ποσό. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ανέρχεται στις 700 - 800 χιλ. ευρώ τον χρόνο και πλην των δύο ομάδων που αναφέρουμε, ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είχε δείξει ομάδα από τη Γαλλία το περασμένο καλοκαίρι αλλά και η Σασουόλο...

** KΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Φοβερό άρθρο Γαβαθιώτη στον SportDog, για το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags