Facebook Pixel Mόνο στο SportDog: Αυτό είναι το post του Σαββίδη που άναψε φωτιές! Το κατέβασε σχεδόν αμέσως!
| 2016-10-24 00:45:00

Mόνο στο SportDog: Αυτό είναι το post του Σαββίδη που άναψε φωτιές! Το κατέβασε σχεδόν αμέσως!

Mόνο στο SportDog: Αυτό είναι το post του Σαββίδη που άναψε φωτιές! Το κατέβασε σχεδόν αμέσως!

Ο Γιώργος Σαββίδης ξέσπασε στο Instagram μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης και στο πρώτο του ποστάρισμα, έστειλε… μήνυμα στον Ολυμπιακό. Γιατί το εξαφάνισε!

Ο ΠΑΟΚ έχει σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του Αρετόπουλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αυτά εξέφρασε μέσω του Instagram και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος ήταν και στο γήπεδο, πανηγυρίζοντας μάλιστα έξαλλα το γκολ, βγάζοντας την γλώσσα του (Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ).

Ο γιος του Ιβάν στο ποστάρισμα που έκανε τόνισε πως η ομάδα του είχε @@δια και ότι δεν τον νοιάζει το σκορ και ο… κάθε Αρετόπουλος, ενώ έστειλε και μήνυμα πως τώρα χρειάζεται το ίδιο πάθος και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αυτή όμως η τελική δημοσίευση του Γιώργου Σαββίδη στον προσωπικό του λογαριασμό, καθώς στην αρχή είχε ανεβάσει και μία ακόμη πρόταση, την οποία μέσα σε λίγα λεπτά έσβησε από το προφίλ του.

Ο SportDog όμως πρόλαβε να την κρατήσει και οπως θα δείτε παρακάτω έγραφε επίσης «Και στα @@ μου ποιο είναι το σκορ, ας είστε χαρούμενοι με τέτοιες νίκες, ΑΛΛΑ μην ξεχνάτε ότι έχετε δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα»!

Δειτε και το επομενο post, οπου έχει διαγράψει την ...απειλή για τη ρεβάνς στην Τούμπα και έχει προσθέσει άλλα σχολια... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags