Facebook Pixel Απίστευτη κατσάδα Στραματσόνι μετά τη νέα γκέλα! Ένα τέταρτο τα έχωνε στους παίκτες του - Τι έκανε ο Μπεργκ στα αποδυτήρια!
| 2016-10-25 00:05:00

Απίστευτη κατσάδα Στραματσόνι μετά τη νέα γκέλα! Ένα τέταρτο τα έχωνε στους παίκτες του - Τι έκανε ο Μπεργκ στα αποδυτήρια!

Απίστευτη κατσάδα Στραματσόνι μετά τη νέα γκέλα! Ένα τέταρτο τα έχωνε στους παίκτες του - Τι έκανε ο Μπεργκ στα αποδυτήρια!

Ο Ιταλός τρελάθηκε με όσα έγιναν στη Βέροια και τη νέα γκέλα του Παναθηναϊκού…

Πολύ εκνευρισμένος ήταν ο Αντρέα Στραματσόνι μετά το 1-1 του Παναθηναϊκού στη Βέροια και τη νέα απώλεια βαθμών. Ο Ιταλός κόουτς δεν μπορούσε να πιστέψει πως γκέλαρε ο Παναθηναϊκός σε ένα ματς που θα έπρεπε στο ημίχρονο να προηγείται τουλάχιστον με 0-3 και για αυτό μετά το σφύριγμα της λήξης ξέσπασε.

Ο «Στράμα» μπήκε φουριόζος στα αποδυτήρια και τα… έψαλλε στους παίκτες του για περίπου 15 λεπτά, σε μία προσπάθεια να τους εξηγήσει τι πήγε στραβά, αλλά και να τους αφυπνίσει ενόψει της συνέχειας σε Κύπελλο, Πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε, πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κλίμα στα αποδυτήρια δεν ήταν καθόλου καλό και χαρακτηριστική ήταν η εικόνα του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος καθόταν μόνος του σε μια άκρη στα αποδυτήρια και δε μιλιόταν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags