Facebook Pixel ΠΑΟΚάρα χαλαρά... και τώρα η ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-10-26 19:06:00

ΠΑΟΚάρα χαλαρά... και τώρα η ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚάρα χαλαρά... και τώρα η ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο ρελαντί 2-0 της Λάρισας για το Κύπελλο Ελλάδας και έκανε την καλύτερη πρόβα ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Μυστακίδης-Περέιρα τα γκολ.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ για να καθαρίσει τη νίκη κόντρα στη Λάρισα.

Συντήρηση δυνάμεων ενόψει ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ήττα στο Καραϊσκάκη και το παιχνίδι με την ΑΕΚ, την Κυριακή στην Τούμπα είναι κομβικό. Γι'αυτό και ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε να μοιράσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που ξεκινούσαν από τον πάγκο και να ξεκουράσει βασικούς. Όσον αφορά τη Λάρισα, ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος επέστρεψε στην Τούμπα ως αντίπαλος, επέλεξε το ίδιο σχήμα με αυτό που η ΑΕΛ εμφανίστηκε στα Γιάννινα.

Τον σταμάτησε ο Καβουσάκης και το δοκάρι!

Ο ΠΑΟΚ ανέλαβε εξ αρχής την κυριαρχία, κυκλοφόρησε ωραία την μπάλα και έφτιαξε ευκαιρίες, με μαέστρο τον Μπίσεσβαρ και πρώτο βιολί τον Περέιρα. Οι “ασπρόμαυροι” όμως για αρκετή ώρα αντιμετώπισαν τα ίδια γνωστά προβλήματα που έχουμε δει σε προηγούμενα παιχνίδια, δηλαδή στο γκολ. Οι γηπεδούχοι παρότι κατάφεραν να βρούνε διαδρόμους προς την εστία, τέθηκαν αντιμέτωποι με τον Καβουσάκη, ο οποίος έκανε τρεις σημαντικές επεμβάσεις. Στο 11' δε στάθηκε τυχερός όταν η προσπάθεια του Περέιρα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ξεκλείδωσε αλλά έδειξε αμυντικές αδυναμίες

Τον γόρδιο δεσμό ελυσε στο 28' ο Μυστακίδη. Ο Περέιρα έστρωσε στον Κίτσιου, η μπάλα κόντραρε σε δύο παίκτες, στρώθηκε στον Μυστακίδη που σούταρε, η μπάλα προσέκρουσε στα σώματα, του ξαναστρώθηκε στα πόδια και με δεύτερη προσπάθεια πέρασε την μπάλα πάνω από τον Καβουσάκη για το 1-0. Στο 41' ο Δικέφαλος πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Μπίσεσβαρ ωραία κάθετη τον Περέιρα μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Καβουσάκη. Το θέμα είναι ότι η άμυνα του ΠΑΟΚ εκτέθηκε στα τελευταία λεπτά, όταν η Λάρισα βγήκε μπροστά. Οι “ασπρόμαυροι” φανέρωσαν σε δύο στιγμές τις αμυντικές τους αδυναμίες, με τους γηπεδούχους να στέκονται τυχεροί (στη μία έκανε έξοδο έγκυρη ο Μπρκιτς).

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ΠΑΟΚ θύμισε το χρονικό σημείο πριν σκοράρει. Οι “ασπρόμαυροι” δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει και να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ. Έτσι το 2-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, με τον Δικέφαλο να κάνει την καλύτερη πρόβα ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, την Κυριακη, σε ένα κομβικό ματς για το πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Γιαννούλης (74' Κοροβέσης), Κάνιας (62' Τσίμιροτ), Χαρίσης, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (59' Τιαμ), Περέιρα, Κουλούρης.

Λάρισα (Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Γιοβάνοβιτς, Ναβάρο, Σουλιώτης, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Κουτσιανικούλης (46' Αβραάμ), Μαρουκάκης, Βαρέλα (69' Ντέλετιτς).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags