Facebook Pixel Ποιόν ετοιμάζει για βασικό ο Ίβιτς με ΑΕΚ;
| 2016-10-26 22:42:00

Ποιόν ετοιμάζει για βασικό ο Ίβιτς με ΑΕΚ;

Ποιόν ετοιμάζει για βασικό ο Ίβιτς με ΑΕΚ;

Αποκάλυψη από τον προπονητή του ΠΑΟΚ μετά την αναμέτρηση με τη Λάρισα.

Ο Μυστακίδης ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΛ. Μάλιστα όπως τόνισε ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου ο παίκτης δεν αποκλείεται να τον ξεκινήσει βασικό στον αγώνα με την ΑΕΚ, την Κυριακή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Από το πρώτο μέρος είμαι ευχαριστημένος, κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Κάναμε αυτό που περίμενα και σχεδιάσαμε. Δημιουργήσαμε φάσεις, βάλαμε δυο γκολ. Στο δεύτερο μέρος, περίμενα ότι θα πέσουμε λίγο. Κάποιοι παίκτες είχαν καιρό να παίξουν, δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό. Δε λέω ότι χαλαρώσαμε, απλά έχουμε και παιχνίδι σε λίγες μέρες” τόνισε αρχικά ο Σέρβος προπονητής ο οποίος σχολίασε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δε σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο: “εκτός της Τυφλίδας, δεν έχουμε σκοράρει στο δεύτερο μέρος. Το συζητήσαμε και με τους συνεργάτες μου. Περίεργο είναι, αλλά είναι έτσι! Αν ήταν να διαλέξω, καλύτερα θα είναι να είναι 2-0 από το ημίχρονο και να μένει έτσι. Αλλά δε γίνεται έτσι στο ποδόσφαιρο”.

Σε άλλες ερωτήσεις, ο Ίβιτς είπε:

“Τα κλεψίματα της μπάλας είναι κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Κλέψαμε πολλές μπάλες. Προτιμώ να παίζουμε έτσι, σήμερα το κάναμε αρκετά καλά. Βέβαια είχαμε πολλούς παίκτες μπροστά, με φρεσκάδα για να το κάνουν”.

“Υπήρχαν 2-3 φάσεις όπου δε φάνηκε ομαδικότητα στην επίθεση, όπως στην περίπτωση του Τιαμ. Για έναν επιθετικογενή παίκτη, που δεν παίζει πολύ, θέλει να δείξει ότι μπορεί να έχει μια θέση στην ενδεκάδα. Πάντα ζητάω ομαδικότητα από παίκτες. Ο Κρέσπο έκανε μια κούρσα, ο Τιάμ θα μπορούσε να δώσει πασα. Και αυτός είχε το καλύτερο στο μυαλό του, είχε ανοιχτό σουτ. Στο ποδόσφαιρο αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η αντίληψη”.

“Ο Μυστακίδης είναι παίκτης που υπολογίζουμε. Στο ημίχρονο ένιωσε κάποιες ζαλάδες από ένα χτύπημα. Για αυτό τον έκανα αλλαγή, μπορεί να είναι βασικός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags