Facebook Pixel Αυτός ο ξένος άσος - μεγάλο όνομα έκανε τούρμπο τον Πάουλο Μπέντο με την προκλητική συμπεριφορά του!
| 2016-10-27 10:45:00

Αυτός ο ξένος άσος - μεγάλο όνομα έκανε τούρμπο τον Πάουλο Μπέντο με την προκλητική συμπεριφορά του!

Αυτός ο ξένος άσος - μεγάλο όνομα έκανε τούρμπο τον Πάουλο Μπέντο με την προκλητική συμπεριφορά του!

Μπορεί να πήρε την ευκαιρία από τον προπονητή του στο χθεσινό αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Πλατανιά, ωστόσο έκανε αγγαρεία στο γήπεδο, γεγονός που «τρέλανε» τον Πορτογάλο!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κέρδισε χαλαρά τον Πλατανιά με 3-0 για το Κύπελλο, ωστόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι έβγαλε αρκετές "ειδήσεις", καθώς ο Πάουλο Μπέντο έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες που δεν έπαιζαν μέχρι τώρα να δείξουν την αξία τους.

Οι Πάρντο και Σιόβας ήταν αυτοί που ξεχώρισαν και με την αγωνιστική τους εικόνα έστειλαν "μήνυμα" στον προπονητή τους ότι πρέπει να ενταχθούν στα πλάνα του και να έχουν περισσότερο ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Ωστόσο, υπήρχαν και κάποιοι παίκτες που παρουσίασαν την ακριβώς αντίθετη εικόνα, όπως ήταν ο Μάρκο Μαρίν. Ο Γερμανός άσος πήρε φανέλα βασικού από τον Πάουλο Μπέντο, ωστόσο έδειξε ένα πολύ κακό έως ...αδιάφορο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να αναγκαστεί να τον κάνει αλλαγή μόλις στο 60ο λεπτό, βάζοντας στη θέση τον νεαρό Γιώργο Μανθάτη.

Η γενικότερη συμπεριφορά του Μάρκο Μαρίν δεν άρερε καθόλου στον προπονητή των πρωταθλητών, ο οποίος έχει πολλά παράπονα από την εικόνα που δείχνει ο συγκεκριμένος παίκτης στο χορτάρι.

Θυμίζουμε, άλλωστε, το σκηνικό που είχε γίνει στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, όταν ο Γερμανός αρνήθηκε με πρωτοφανή τρόπο να βγει αλλαγή, κάτι που, φυσικά, εξόργισε τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος στη συνέχεια τον τιμώρησε σιωπηρώς, μιας και δεν τον χρησιμοποίησε στα επόμενα ματς.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, και τώρα, μετά τη χθεσινή αγωνιστική διάθεση που (δεν) έδειξε ο Γερμανός, σε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, ο Πορτογάλος να στείλει ξανά τον παίκτη στον πάγκο.

Εξάλλου, στο συγκεκριμένο αγώνα ένας άλλος εξτρέμ της ομάδας, που μέχρι τώρα δεν αγωνιζόταν, ο Φελίπε Πάρντο, έκανε σπουδαία εμφάνιση και αναμένεται να πάρει ευκαιρίες από εδώ και πέρα...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags