Facebook Pixel Χαστούκια στο Αστέρας-Βέροια, νίκη για Λαμία
| 2016-10-27 19:26:00

Χαστούκια στο Αστέρας-Βέροια, νίκη για Λαμία

Χαστούκια στο Αστέρας-Βέροια, νίκη για Λαμία

Επεισοδιακό ήταν το ματς στην Τρίπολη, με τον Αστέρα στο 90+5` να νικάει 1-0 τη Βέροια και τον Καλτσά να χαστουκίζει αντίπαλο! Η Λαμία 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας

Το παιχνίδι του Αστέρα με την Βέροια είχε πολλά νεύρα και στο 82` τα πράγματα ξέφυγαν σε ένα μαρκάρισμα στην περιοχή των κιτρινομπλέ. Ο Μάσα ζήτησε πέναλτι (δεν ήταν) και κάπου εκεί έγινε χαμός.

Ο διαιτητής αναγκάστηκε να αποβάλει Μπαλάφα και Μπέρτο (ο δεύτερος έκανε σαν τρελός και τον κρατούσαν τρεις), όμως δεν είδε την σφαλιάρα του Καλτσά στον Χαροντάκη!

Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, που έβγαλε εκτός τον Έλληνα άσο, ο οποίος τα άκουσε στον πάγκο και από τον Δημούτσο...

Οι αντεγκλήσεις των ποδοσφαιριστών (δύο φορές στην επανάληψη) και η βροχή ήταν ότι πιο ενδιαφέρον υπήρχε, στην αναμέτρηση Αστέρα - Βέροιας, στη Τρίπολη για 95 λεπτά. Στο σημείο εκείνο ο Τσουκαλάς (με ωραίο σουτ) έκανε το 1-0 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στην (ουσιαστικά) μοναδική φάση του αγώνα.

Λαμία-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα της Λαμίας στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο ΔΑΚ Λαμίας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας για τον 6ο όμιλο της διοργάνωσης. Η Λαμία «συγκατοικεί» με την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στους γηπεδούχους πέτυχε ο Μπλάζιτς στο 30΄ με πέναλτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 84΄, όταν ο Κουτσόπουλος απέκρουσε το πέναλτι του Μπλάζιτς. Την «εσχάτη των ποινών» κέρδισε ο Βασιλόγιαννης, τον οποίο ανέτρεψε ο Μάιγκα, μαρκάρισμα για το οποίο αποβλήθηκε ο παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας στο 83΄.

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης (66΄ Παπαργυρίου), Αναστασιάδης, Βαλιός, Όμο, Μπλάζιτς, Τζόκιτς (71΄ λ. τρ. Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης, Τσούκαλος (46΄ Ντουρμισάι), Βάντερσον.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Σμίλτος (79΄ Ντιατά), Κισκαμπάνης, Καραγιάννης, Ντάνκουα (46΄ Φέτσης), Τσιλούλης (59΄ Μάιγκα), Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags