Facebook Pixel Στραματσόνι: "Η πίεση χρειάζεται προσωπικότητες"
| 2016-10-27 23:17:00

Στραματσόνι: "Η πίεση χρειάζεται προσωπικότητες"

Στραματσόνι: "Η πίεση χρειάζεται προσωπικότητες"

Αυτή τη διαπίστωση, μεταξύ άλλων, έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με τον Ηρακλή

Αναλυτικά:

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Συγκεντρωνόμαστε σε αυτό, όλα μπορούν να βελτιωθούν. Με 2-3 προπονήσεις δεν μπορείς να διορθώσεις πως θα σκοράρουν ο Ριναλντι και ο Ιμπάρμπο στις πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας. Με 2-3 προπονήσεις δεν αλλάζουν εύκολα όλα αυτά τα πράγματα, είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας».

Για την πίεση: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που δεν έχει μια συνηθισμένη φανέλα. Πρέπει να μάθει να ζει με την πίεση, όλοι έχουμε. Οταν προκύπτουν ανεπιτυχή σερί αποτελέσματα όπως έγινε με τη Σταντάρ και τη Βέροια που έπρεπε να κερδίσουμε και έρχεται κι άλλη μία ισοπαλία εντός έδρας, αυξάνεται η πίεση. Πρέπει να το διαχειριστούμε, η πίεση χρειάζεται προσωπικότητες».

Για τους τραυματισμούς: «Κάναμε μια ανάλυση πάνω σε αυτό με τον γυμναστή και τον γιατρό, ένας λόγος είναι ότι είναι διαφορετικές οι επιφάνειες στα γήπεδα στο Κορωπί, μία είναι πιο μαλακή και μία πιο σκληρή και εξηγεί το ότι οι Ζέκα, Σάμπα, Κουλιμπαλί έχουν παρόμοιους τραυματισμούς. Κάποιοι παίκτες επίσης όπως ο Σάμπα και ο Λεντεσμα δεν έπαιζαν πολύ πριν έρθουν σε μας και ο Κουλιμπαλί που άλλαξε τον τρόπο προπόνησης σε σχέση με το παρελθόν, είχαν καταπόνηση στον οργανισμό τους. Εξακολουθούμε να το συζητάμε με γυμναστή και το γιατρό για να βελτιωθεί η κατάσταση».

Για τα κρίσιμα ματς που έρχονται: «Σίγουρα έχουμε μπροστά μας κάποια κρίσιμα ματς. Την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε, την Πέμπτη έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς στην Ευρώπη, θα παίξουμε εκτός από τις γνωστές απουσίες χωρίς τον Βιγιαφάνιες που έχει κάρτες, τον Ρεις που δεν είναι δηλωμένος… Στη συγκρότηση της ομάδας θα έχουμε προβλήματα. Και φυσικά ακολουθεί το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη που είναι ένα από τα πιο βασικά ματς μέσα στη σεζόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags