Facebook Pixel Σπανούλης: "Να είμαι αποδοτικός για την ομάδα"
Μπάσκετ
| 2016-10-28 00:29:00

Σπανούλης: "Να είμαι αποδοτικός για την ομάδα"

Σπανούλης: "Να είμαι αποδοτικός για την ομάδα"

Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια, ο αρχηγός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο προσωπικό ρεκόρ που έκανε στις ασίστ. Τι είπε για την ομάδα και τα περιθώρια βελτίωσης...

Ο Βασίλης Σπανούλης ξεκαθάρισε πως δεν τον νοιάζει αν θα σκοράρει ή θα πασάρει, αρκεί να είναι αποδοτικός για την ομάδα στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στη Βιτόρια, όπου ο αρχηγός έκανε ατομικό ρεκόρ στις ασίστ και έγινε ο δεύτερος πασέρ στην ιστορία της Ευρωλίγκα.

Παράλληλα, τόνισε πως η ομάδα έχει πριθώρια βελτίωσης, ειδικά στην άμυνα, ενώ δήλωσε πως ο Ολυμπιακός πρέπει ναεκμετελλεύεται την έφεσή του αστο ανοιχτό γήπεδο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Είναι σημαντικό που κερδίσαμε σε μια δύσκολη έδρα. Όλοι ξέρουμε τι είναι να παίζεις στη ιΒιτόρια. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, στην άμυνα,. Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τους παίκτες που έχουμε, αλλά και να διατηρήσουμε τη ταυτότητά μας. Συνεχίζουμε, κάθε νίκη είναι σημαντική».

Για το DNA του Ολυμπιακού: «Σκοπός είναι να παίρνεις το 100% από κάθε παίκτη. Είμαστε καλή ομάδα στο ανοιχτό γήπεδιο και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε. Πρέπει να βελτιωθούμε στο σετ παιχνίδι, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε κι θέλουμε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι».

Για τις ασίστ του: «Έχω πει στην καριέρα μου ότι θέλω να βοηθάω παντού την ομάδα. Άλλες φορές θα σκοράρω, άλλες θα πασάρω. Αυτό που θέλω είναι να είμαι αποδοτικός για την ομάδα μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags