Facebook Pixel "Πρέπει να δείξουμε φιλοξενία επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα"
| 2016-11-04 14:52:00

"Πρέπει να δείξουμε φιλοξενία επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα"

"Πρέπει να δείξουμε φιλοξενία επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα"

Ο Κριστιάν Καρεμπέ δήλωσε ικανοποιημένος με την ισοπαλία στο Καζακστάν, ενώ για το ντέρμπι τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα δείξει φιλοξενία ευρωπαϊκού επιπέδου στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το ματς με την Αστάνα ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού:

Για το ματς με την Αστάνα: «Νομίζω ότι αξίζαμε ίσως τη νίκη. Ήταν δύσκολο, γιατί σκόραραν και προηγήθηκαν, αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε και προσπαθήσαμε για τη νίκη. Και οι δύο ομάδες άξιζαν την ισοπαλία. Φυσικά θέλαμε κάτι καλύτερο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να το σεβαστούμε».

Για το ντέρμπι: «Σίγουρα ο προπονητής κατάφερε να κάνει rotation και οι βασικοί θα επιστρέψουν. Ελπίζω ότι θα είναι φρέσκοι και έτοιμοι να κάνουν μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, γιατί φυσικά ο στόχος είναι ο τίτλος. Δείχνουμε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον μεγάλο αντίπαλό μας, ο οποίος έχει καλούς και ταλαντούχους παίκτες. Πρέπει να δείξουμε φιλοξενία επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Ο κόσμος πρέπει να είναι στο πλευρό μας, να μας υποστηρίξει και να φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό σαν να ήταν ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν συμπεριφορές που θα δυσκολέψουν το παιχνίδι»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags