Facebook Pixel «Καυστικές» ατάκες Ντα Κόστα για την οπαδική βία!
| 2016-11-04 22:35:00

«Καυστικές» ατάκες Ντα Κόστα για την οπαδική βία!

«Καυστικές» ατάκες Ντα Κόστα για την οπαδική βία!

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού κατέκρινε το πρόβλημα της βίας στα ελληνικά γήπεδα και μίλησε για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα.

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα μίλησε σε ΜΜΕ της Αφρικής και δεν δίστασε να υπερτονίσει το τεράστιο πρόβλημα της οπαδικής βίας στα ελληνικά γήπεδα. Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός δήλωσε πως το ποδοσφαιρικό κλίμα στη χώρα είναι κάπως… βαρύ εξαιτίας της πολεμικής ατμόσφαιρας που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι αρκετές γαλλικές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή, ωστόσο ο ίδιος δεν προτίθεται να φύγει από τον Ολυμπιακό τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

«Γαλλικές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για μένα αλλά αυτό το ενδιαφέρον δεν έγινε συγκεκριμένο για πολλούς λόγους. Αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα να ξαναπαίξω στη Γαλλία.

Δεν είμαι διατεθειμένος να φύγω από τον Ολυμπιακό. Παίζω σε μια μεγάλη ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα η ποιότητα ζωής είναι καλή και έχω πολύ καλό συμβόλαιο. Το μόνο πρόβλημα είναι η βία των οπαδών. Στην Ελλάδα είναι μερικές φορές λίγο... βαρύ να ζεις.
 
Κλήθηκα στην Εθνική Γαλλίας όταν ήμουν 16 ετών. Έπαιξα 20 ματς με τις Ελπίδες της Πορτογαλίας και συμμετείχα στο Euro. Κλήθηκα και στην ανδρών, χωρίς όμως να παίξω ούτε λεπτό. Έγινα διεθνής με το Μαρόκο το 2014 και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags