Facebook Pixel "Είναι πλασματικό ότι δεν έχει κάνει νίκη η Γαλατασαράι"
Μπάσκετ
| 2016-11-10 20:17:00

"Είναι πλασματικό ότι δεν έχει κάνει νίκη η Γαλατασαράι"

"Είναι πλασματικό ότι δεν έχει κάνει νίκη η Γαλατασαράι"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, χτύπησε... καμπανάκι ενόψει του αγώνα με τους Τούρκους, κάνοντας λόγο για πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Πόλη

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ως ερωτηματικό για την αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ (11/11, 19:00) την παρουσία του Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Πέραν αυτής της πιθανής απουσίας, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος γνωρίζει εν γένει τις αντικειμενικές δυσκολίες της αποστολής της ομάδας του, κάτι που κατέδειξε με δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη.

"Πιστεύω πως την αδικούν τα αποτελέσματα τη Γαλατάσαραϊ, έχει γεμάτο ρόστερ, πλούσιο ρόστερ με 2-3 παίκτες σε κάθε θέση. Είναι πλασματικό ότι δεν έχει κάνει νίκη. Η αποστολή μας είναι πάρα πολύ δύσκολη και ξέρουμε πως και με τη βοήθεια του κόσμου σε μια σκληρή έδρα, θα έχουμε δύσκολη αποστολή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

Θα είναι δύσκολη μάχη και πρέπει να εμφανιστούμε πνευματικά έτοιμοι για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι όποιος δείξει ότι πραγματικά θέλει τη νίκη, θα την πάρει. Παρόλο που έχουν παίξει τρία εντός έδρας ματς και τα έχουν χάσει, σίγουρα θέλουν τη νίκη, αλλά εμείς πρέπει να δείξουμε πως θέλουμε πιο πολύ τη νίκη", ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags