14/11/16 - 19:37

Επιστολή στη Βοσνία για συγνώμη - «Ενέργειες περιθωριακών μειονοτήτων, δεν εκφράζουν τους Έλληνες»!

Ο Πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, Γιάννης Δρόσος απέστειλε επιστολή στον πρόεδρος της ομοσπονδίας της Βοσνίας, εκφράζοντάς του τη λύπη για τα "αηδιαστικά και φασιστικού περιεχομένου πανό", κάνοντας λόγο για μισαλλόδοξη ενέργεια.

Επιστολή στη Βοσνία για συγνώμη - «Ενέργειες περιθωριακών μειονοτήτων, δεν εκφράζουν τους Έλληνες»!
57.111views 0shares

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Κύριο Ελβεντίν Μπέγκιτς

Πρόεδρο

Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Βοσνίας Ερζεγοβίνης

Αθήνα, 14/11/2016

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Με την ιδιότητα του Προέδρου της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αλλά και προσωπικώς, επιτρέψτε μου να σας εκφράσω την μεγάλη μου λύπη για την απαράδεκτη ανάρτηση πανό με αηδιαστικό και φασιστικό περιεχόμενο κατά τη διάρκεια του χτεσινού αγώνα των Εθνικών Ομάδων Ανδρών Ελλάδα-Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή με τον πιο απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο. Πρόκειται για ενέργεια που προσβάλλει το ευ αγωνίζεσθαι, το αθλητικό πνεύμα του ποδοσφαίρου και την ελληνική φιλοξενία και όλοι μας θα πράξουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου οι δράστες να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Αυτές οι ενέργειες περιθωριακών μειονοτήτων, δεν εκφράζουν με κανέναν τρόπο τη συντριπτική πλειονότητα των υγιών Ελλήνων φιλάθλων. Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγνώμη από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και τον φίλο λαό της χώρας σας γι αυτήν την μισαλλόδοξη ενέργεια.΅

Με εκτίμηση

Γιάννης Δρόσος

Πρόεδρος Π.Δ.Ε./Ε.Π.Ο.»

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ