18/11/16 - 08:45

Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Την Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Λίγες αραιές νεφώσεις αναμένονται στην κεντρική και νότια χώρα. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο της τάξης των 2 έως 4 βαθμών.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία
42.294views 0shares

Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα σημειωθεί παγετός στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και τα ορεινά της νότιας ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης, η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως και τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς και τις βραδινές ώρες.

Στη βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς, στην κεντρική από 3 έως 17, στην νότια από 4 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 17, στα νησιά του Αιγαίου από 5 έως 19,και στην Κρήτη από 8 έως 18.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, προς το βράδυ όμως στο νότιο Αιγαίο θα στραφούν σε ανατολικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως και τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ