Facebook Pixel ΠΑΟΚτσήδικη φωνή απόγνωσης: "Δημόσιοι υπάλληλοι οι παίκτες"- "Αυτούς να διώξουν από την Τούμπα"!
| 2016-11-29 18:20:00

ΠΑΟΚτσήδικη φωνή απόγνωσης: "Δημόσιοι υπάλληλοι οι παίκτες"- "Αυτούς να διώξουν από την Τούμπα"!

του Γιώργου Κτενά
ΠΑΟΚτσήδικη φωνή απόγνωσης: "Δημόσιοι υπάλληλοι οι παίκτες"- "Αυτούς να διώξουν από την Τούμπα"!

Φοβερό ξέσπασμα στο SportDog από τον Χρήστο Τερζανίδη για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. "Ξέρει ο Ίβιτς τι γίνεται μέσα στα αποδυτήρια"! 
 

Να διώξουν από τον ΠΑΟΚ όσους ποδοσφαιριστές δεν δίνουν το 100% στους αγώνες και να προσέξουν τον θεόσταλτο Ιβάν Σαββίδη που τους έχει όλους μέσα στη χλιδή, ζήτησε μέσω του SportDog ο Χρήστος Τερζανίδης.

Ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου μίλησε για την κακή διαχείρηση που έκανε ο Δικέφαλος στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τις πληρωμές που γίνονται στον ΠΑΟΚ όπως εκείνες των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ δικαιολόγησε την αντίδραση του Σαββίδη όταν ξέσπασε και ενημέρωσε ότι ντρέπεται και δεν θα πατήσει ξανά στην Τούμπα.

Κύριε Τερζανίδη, ποιο είναι το σχόλιό σας για το χθεσινό ματς;

"Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, αν δεν είσαι πειθαρχημένος και δεν ξέρεις να διαχερίζεσαι ένα ματς. Η νίκη με τη Φιορεντίνα την Πέμπτη, μας έκανε να πιστέψουμε πως μπορεί αυτή η ομάδα. Και όντως μπορεί. Στο πρώτο ημίχρονο χθες, ειδικά με το 2-0 να γίνεται νωρίς, ο κόσμος πίστεψε ότι η ομάδα σκοράρει εύκολα πια κ.λπ. και δεν θα έχει πρόβλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως βγήκε ο Ροντρίγκες, ίσως για να ξεκουραστεί, ήρθε και το πέναλτι με την αποβολή και ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση, μείωσε και με την έμπειρη και καλή ομάδα που έχει, ανέβασε την ψυχολογία του. Εκεί χάθηκε το ματς. Έμεναν 20 λεπτά και είχε το 3-2 υπέρ του ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν το διαχειρίστηκε όπως έπρεπε, να παίξει με σκοπιμότητα κ.λπ. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτη να κρατάει την μπάλα, δεν υπάρχει κάποιος να κρατάει την μπάλα πάνω από 5 δευτερόλεπτα. Χρειαζόταν να διαχειριστεί για 20 λεπτά το ματς, αλλά δεν το κατάφερε και το ποδόσφαιρο τιμωρεί".

Πώς σχολιάζετε τις δηλώσεις του Ίβιτς, για παίκτες που δεν ήθελαν να παίξουν καλά;

"Οι παίκτες πρέπει να είναι προσεκτικοί, γιατί είναι επαγγελματίες. Χρειάζεται αγωνιστική πειθαρχία, γιατί χάθηκε το παιχνίδι με το πέναλτι και την αποβολή. Μέσα στην έδρα σου όμως δεν γίνεται να χάνεις τέτοιο ματς, δεν είναι δικαιολογία ότι έφαγε δύο γκολ επειδή έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές. Με μία ήττα δεν τελείωσε το πρωτάθλημα, υπάρχει και το Κύπελλο. Είναι υποχρεωμένοι να βάλουν το κεφάλι κάτω. Κι αν δεν θέλουν κάποιοι παίκτες να τα δώσουν όλα για τον ΠΑΟΚ, να τους διώξουν. Εδώ πηγαίνουμε και παίζουμε βετεράνοι που είμαστε και τρελαινόμαστε όταν χάνουμε! Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θέλουν να παίξουν για τον ΠΑΟΚ".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ πάντως μίλησε ευθέως στη συνέντευξη Τύπου.

"Αλίμονο αν σε αυτόν τον ΠΑΟΚ που όλοι διεκδικούν θέση, με νέα παιδιά στη σύνθεσή του, καινούργιους παίκτες, δεν μπορώ να φανταστώ παίκτες του ΠΑΟΚ να μη θέλουν να κερδίσουν. Το άκουσα και δεν θέλω να το διανοηθώ, σε έναν ΠΑΟΚ που είναι μέσα στη χλίδα με τον Σαββίδη. Βλέπουμε αυτά που κάνει για τους παίκτες, αλλά και τους φιλάθλους. Πληρώνονται όλοι στην ώρα τους, ως δημόσιοι υπάλληλοι, ενώ σε άλλα σωματεία κάνουν μήνες και δεν ξέρουν αν θα τα πάρουν κιόλας. Για να βγαίνει και να τα λέει δημόσια ο Ίβιτς, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι δεν ξέρει τι λέει".

Ο Ιβάν Σαββίδης, προφανώς πάνω στον εκνευρισμό του, έκανε λόγο για απόφαση να μην πάει ξανά στην Τούμπα γιατί ντρέπεται.

"Τελείως φυσιολογικό, κάθε υγιής άνθρωπος αυτό θα έκανε. Ακόμα κι εγώ είμαι απογοητευμένος, που αγαπώ τον ΠΑΟΚ. Σκεφτείτε ένας άνθρωπος που έδωσε και δίνει τα πάντα, πόσο απογοητευμένος είναι. Έχει δώσει τα παντα, έχει απαιτήσεις, είναι τελείως φυσιολογικό να τους πει Κάντε ό,τι νομίζετε, δεν ασχολούμαι. Έχει σηκώσει τα χέρια, έχει απελπιστεί ο άνθρωπος. Είναι κύριος και δεν είπε περισσότερα. Αυτό όμως πρεπει να αναγκάσει εκείνους που δουλεύουν για τον ΠΑΟΚ να ξυπνήσουν. Χρειάζεται να κάνει και ο κόσμος υπομονή, να σεβαστούμε τον Σαββίδη, γιατί είναι σαν να τον έστειλε ο Θέος. Πολλά σωματεία έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και ο ΠΑΟΚ τους έχει όλους μέσα στη χλίδα. Πρέπει να κάνουν θυσίες όλοι για τον Σαββίδη όλοι στον ΠΑΟΚ".

Παίξατε πολλά χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο, τι μπορεί να γίνει για να ορθοποδήσει η ομάδα;

"Πιστεύω ότι είναι θέμα σχεδιασμού. Χρειάζεται να γίνει καλή και σοβαρή δουλειά. Δεν ξέρω αν υπάρχουν τα άτομα που μπορούν να σχεδιάσουν σωστά, από τη στιγμή που υπάρχουν τα λεφτά για να ξοδέψουν. Όποια επιχείρηση θέλεις να δημιουργήσεις, χρειάζεται χρήματα. Πόσω μάλλον τον ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, που χρειάζεται χρήματα για μεταγραφές ουσίας, καλούς παίκτες που να ανεβάζουν την απόδοση. Άρα χρειάζεται σωστός σχεδιασμός. Δεν γνωρίζω, αλλά αναρωτιέμαι ποιος τον έχει αναλάβει και ποιος τον κάνει; Ποιοι επιλέγουν τους παίκτες; Χρειάζονται καλύτερες επιλογές. Οι μεγάλες ομάδες που θαυμάζουμε στην Ευρώπη, για να αποκτήσουν έναν παίκτη τον ψάχνουν για χρόνια. Και ψάχνουν ποιος παίκτης μπορεί να κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά που θέλουνε. Τώρα που υπάρχουν τα χρήματα στον ΠΑΟΚ, μπορούσε να γίνει πιο εύκολος ο σχεδιασμός. Πιστεύω ότι δεν είναι άσχετοι, τουλάχιστον φέτος ήρθαν έμπειροι ποδοσφαιριστές. Είναι καλύτεροι φέτος, είναι ικανοί οι παίκτες. Αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στα αποδυτήρια. Αυτά τα ξέρει ο Ίβιτς και ο Μίχελ". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags