Facebook Pixel Tρελάθηκαν στο Λιμάνι – "Όταν δε δίνει κόκκινη στον Κουτρουμπή είναι καλά;", "Μέχρι κι ο Ντέμης το είπε"
| 2016-12-05 11:00:00

Tρελάθηκαν στο Λιμάνι – "Όταν δε δίνει κόκκινη στον Κουτρουμπή είναι καλά;", "Μέχρι κι ο Ντέμης το είπε"

Tρελάθηκαν στο Λιμάνι – "Όταν δε δίνει κόκκινη στον Κουτρουμπή είναι καλά;", "Μέχρι κι ο Ντέμης το είπε"

Ξέσπασαν οι Ολυμπιακοί για τις τελευταίες ...κραυγές που ακούστηκαν μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού – «Οι οπαδοί του ΠΑΟ, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ την έχουν κόψει την καραμέλα»!

Κουράστηκαν στον Ολυμπιακό και ...έβαλαν (μάλλον νευρικά) τα γέλια. Αυτή ήταν η αντίδραση των ανθρώπων των Πειραιωτών στις νέες "κραυγές" για τη διαιτησία μετά το γκολ-οφσάιντ του Μπράουν Ιντέγε, σε ένα ματς που έληξε με 4-0 και στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε συνολικά 24 φάσεις προς την εστία του Λεβαδειακού (τις 14 στο α' μέρος, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει)...

Στο Λιμάνι έχουν πλέον αντιληφθεί πώς «παίζεται το έργο» στο επικοινωνιακό επίπεδο και δε θέλησαν να πουν επισήμως το παραμικρό για τα θέματα της διαιτησίας και για το ότι μια μερίδα του Τύπου βρήκε πάλι αφορμή να αναγάγει σε πρώτο θέμα συζήτησης για τον Ολυμπιακό μια λανθασμένη διαιτητική εκτίμηση.

Πάντως, σε συζητήσεις που έγιναν έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης», οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εστίαζαν σε δύο σημεία τις σχετικές αναφορές τους.

Βασικά και κύρια στο ότι πρόκειται, πλέον, καθαρά και μόνο για επικοινωνιακές φωνές, που δεν πιάνουν ούτε στο ελάχιστο τον παλμό του τι πραγματικά συμβαίνει στην καθημερινότητα των αντιπάλων τους. Γιατί είναι σαφές ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ έχουν πάψει να ασχολούνται με την καραμέλα της διαιτησίας και ότι αυτή, πια, έλιωσε ως δικαιολογία.

Είναι σαφές ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν ασχολούνται με τα ...οφσάιντ του Ολυμπιακού όταν κάνουν «ντου» στο Κορωπί, στην πρεμιέρα του νέου προπονητή και την «πέφτουν» στους δικούς τους παίκτες. Τους φταίνε άλλα πράγματα...

Όπως και σε εκείνους της ΑΕΚ, που δείχνουν πως έχουν χάσει την υπομονή τους από τις διοικητικές υποσχέσεις και «κράζουν» στα social media, γράφοντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας ότι «αυτό δεν είναι ΑΕΚ, είναι καφενείο»!

Στον ΠΑΟΚ η ίδια η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, ο Σαββίδης είπε ότι «ντρέπομαι να βλέπω αυτή την ομάδα και δεν θα ξαναπατήσω στην Τούμπα», αλλά όπως έλεγαν στον Ολυμπιακό, φαίνεται πως κάποιοι προσπαθούν να τον κρατήσουν με το ζόρι, πλασάροντας διαρκώς την εικόνα πως οι Ερυθρόλευκοι ευνοούνται μόνιμα από τη διαιτησία.

Παράλληλα, από το Λιμάνι στέκονταν πολύ και στην πρόσφατη δήλωση του πρώην παίκτη και προέδρου της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος είπε ότι «ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες και δεν μπορούμε να ασχολούμαστε συνέχεια με το αν δόθηκε ένα λάθος κόρνερ ή ανάποδο πλάγιο άουτ»...

Το δεύτερο σκέλος των όσων έλεγαν από τον Ολυμπιακό είχε να κάνει με το ότι κανείς από τους φιλοξενούμενους ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε για το οτιδήποτε στη φάση του γκολ του Ιντέγε.

«Κανείς δεν αντιλήφθηκε ότι ο Μπράουν ξεκίνησε από αντικανονική θέση στο 1ο γκολ και δεν μπορεί να μιλάει κανείς για εύνοια του Ολυμπιακού στο ματς, όταν δεν μας δόθηκε καθαρό πέναλτι πάνω στον Ιντέγε», έλεγαν επίσης οι άνθρωποι των Πειραιωτών και σημείωναν με νόημα:

«Ας αποφασίσει επιτέλους η... τρόικα, πότε η διαιτησία κάνει ανθρώπινα λάθη και πότε εσκεμμένα. Πότε η ΚΕΔ είναι σωστή και άτεγκτη και πότε του... συστήματος. Γιατί δεν γίνεται όταν χαρίζει δύο βαθμούς στον ΠΑΟΚ από άουτ που δίνεται κόρνερ ή όταν δεν σφυρίζεται πέναλτι και αποβολή σε χέρι του Κουτρουμπή να είναι ανθρώπινα τα λάθη και τίμια η ΚΕΔ, αλλά όταν δεν δίνεται ένα οφσάιντ του Ολυμπιακού σε ματς τον Λεβαδειακό να γίνεται καθ΄υπόδειξην...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags