Facebook Pixel Η εξήγηση Μπέντο για Μιλιβόγεβιτς και οι ατάκες για την 2η θέση και τον Ρομαό
| 2016-12-09 00:25:00

Η εξήγηση Μπέντο για Μιλιβόγεβιτς και οι ατάκες για την 2η θέση και τον Ρομαό

Η εξήγηση Μπέντο για Μιλιβόγεβιτς και οι ατάκες για την 2η θέση και τον Ρομαό

Ο κόουτς του Ολυμπιακού προσπάθησε να εξηγήσει γιατί δεν είναι αποτυχία η 2η θέση για τους Πειραιώτες.

Ευχαριστημένος από τη συνολική παρουσία του Ολυμπιακού στον Β' όμιλο δήλωσε μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο ο Πάουλο Μπέντο, με τον Πορτογάλο να αποδίδει αυτό το 2-0 στην έλλειψη αποτελεσματικότητας και ισορροπίας της ομάδας του.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Πάουλο Μπέντο στη συνέντευξη Τύπου μετά το ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός 2-0:

Για την εικόνα του αγώνα και το αποτέλεσμα: «Πιστεύω οι δύο ομάδες είχαν τον ίδιο στόχο αλλά διαφορετικές στρατηγικές. Και οι δύο θέλαμε την πρώτη θέση και την νίκη, του ΑΠΟΕΛ του αρκούσε και η ισοπαλία, προσπαθήσαμε να κυριαρχήσουμε κάτι το οποίο στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο το πετύχαμε αλλά μετά δεν περιορίσαμε τις αντεπιθέσεις του ΑΠΟΕΛ. Μας έλειπε η αποτελεσματικότητα κάτι που μας στοίχισε και στα δύο παιχνίδια. Δεν είχαμε την ισορροπία που θέλαμε».
 

Για τη δήλωσή του πριν το ματς ότι δεν θα ήταν αποτυχία η 2η θέση: «Από το γεγονός ότι έχουμε προκριθεί είμαστε ευχαριστημένοι, σε κανένα από τα παιχνίδια δεν ήμασταν κατώτεροι συμπεριλαμβανομένων των αγώνων με το ΑΠΟΕΛ και γι’ αυτό είμαστε ευχαριστημένοι. Κάναμε λάθη και μπορούσαμε καλύτερα αλλά βρεθήκαμε κοντά στο να μην προκριθούμε, σίγουρα έγιναν λάθη αλλά πρέπει να δούμε το τι πετύχαμε».

Για τους Ρομαό και Μιλιβόγεβιτς: «Θέλω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον Ρομαό. Δεν αξίζαμε το σημερινό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι μας δεν ήταν γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Δεν πιστεύω ότι επηρέασε η απουσία του Λούκα, ήταν μια απόφαση που θεωρήσαμε ότι έπρεπε να μην παίξει γιατί έχει πολλά παιχνίδια και πολύ βάρος και αποφασίσαμε να μην είναι εδώ αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό επηρέασε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags