Facebook Pixel Να τι λέει για τις απειλές ο Ντέμης: "Οι οπαδοί δεν πάνε για χειραψία"!
| 2016-12-09 20:16:00

Να τι λέει για τις απειλές ο Ντέμης: "Οι οπαδοί δεν πάνε για χειραψία"!

Να τι λέει για τις απειλές ο Ντέμης: "Οι οπαδοί δεν πάνε για χειραψία"!

Με αφορμή την σημερινή επίσκεψη της Original 21 στα Σπάτα ο Ντέμης Νικολαϊδης κατέθεσε την αποψή του, εξηγώντας πως αυτό είναι κάτι που μπορεί να φοβίσει τους παίκτες έστω και για μια αγωνιστική.

Επίσης, τόνισε ότι το έχει ζήσει και ο ίδιος ως παίκτης, ενώ εξήγησε ότι οι οπαδοί με αυτή την κίνηση νομίζουν πως βοηθούν, αλλά και πως δεν πάνε απλά για την χειραψία στην προπόνηση μιας ομάδας.

«Το έχω ζήσει ως παίκτης. Ο οπαδός δεν πάει για χειραψία. Μπορεί κάποιοι παίκτες να φοβηθούν για μια αγωνιστική. Οι ηχηρές προσωπικότητες δεν το βλέπουν καλά, ενώ στους ξένους δείχνει εξωπραγματικό. Έλεγα στον Δέλλα για την επίσκεψη των οπαδών της Ρόμα στην προπόνηση μετά τη νίκη με τη Λάτσιο όπου πήγαν 3.000 άτομα και μου λέει “αν είχαν χάσει θα είχαν πάει 13.000”», ανέφερε –αρχικά- στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή "Ντεμοτεχνείο" και συνέχισε:

«Δεν λειτουργεί κι αν λειτουργήσει θα είναι για μια αγωνιστική. Πιο λογικό μου φαίνεται να μιλήσουν με τη διοίκηση παρά με τους παίκτες. Μερικές φορές είναι έτσι μερικές όχι. Δεν έχουν κάτι κακό στο κεφάλι τους. Νομίζουν ότι έτσι θα βοηθήσουν, όμως δεν επηρεάζει. Εμένα μια δυο φορές που μου έχει τύχει στην ΑΕΚ δεν έχει συμβεί τίποτα ακραίο. Απ’ την πλευρά του προέδρου δεν γίνεται να το αποδεχθείς. Αν υπάρχει τέτοια δίοδος ας έρθουν να μιλήσουν σε εμένα. Μόνο ο προπονητής μιλάει στους παίκτες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags