Facebook Pixel Αυτό αναδείχθηκε κορυφαίο αυτοκίνητο της χρονιάς στην Ελλάδα
Άλλα Σπορ
| 2016-12-11 09:09:00

Αυτό αναδείχθηκε κορυφαίο αυτοκίνητο της χρονιάς στην Ελλάδα

Αυτό αναδείχθηκε κορυφαίο αυτοκίνητο της χρονιάς στην Ελλάδα

Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι μέλη του ανεξάρτητου δημοσιογραφικού θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» επέλεξαν το κορυφαίο αυτοκίνητο ανάμεσα στα δέκα που είχαν περάσει στην τελική φάση.

Και αυτό είναι το Citroen C3. Και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο αυτοκίνητο της δεκάδας.

Το τελευταίο 12μηνο στην ελληνική αγορά κυκλοφόρησαν αρκετά καινούργια μοντέλα. Όμως μόνο τα 17 οδηγήθηκαν από όλους τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου. Και από αυτά, τα 10 επιλέχτηκαν για τον τελικό.

Τα κριτήρια αφορούν την τεχνολογία, την ασφάλεια, την ποιότητα, την πληρότητα της γκάμας, το κόστος αγοράς και χρήσης, αλλά και κάθε άλλο χαρακτηριστικό που συμβάλλει ώστε ένα αυτοκίνητο να ταιριάζει στην ελληνική πραγματικότητα.

Τα 10 αυτοκίνητα της τελικής φάσης ήταν (με αλφαβητική σειρά) τα Citroen C3, Ford Ka+, Honda Jazz, Honda HR-V, Mercedes E-Class, Mini Clubman, Renault Kadjar, Seat Ateca, SsangYong XLV, Suzuki Baleno.

To νέο Citroen C3, λανσάρει επαναστατικές τεχνολογικές καινοτομίες, νέους κώδικες σχεδίασης με πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης, δυναμικούς και οικονομικούς κινητήρες.

Η εκδήλωση έγινε στο café restaurant Mandarin στην Κηφισιά υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς και του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία επαγγελματικών εργαλείων USAG, γνωστών από τη χρησιμοποίηση τους από ομάδες που συμμετέχουν στα παγκόσμια πρωταθλήματα Moto GP, Superbike και Formula 1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags