Facebook Pixel Η νέα G-Class στα χιόνια (pics)
Άλλα Σπορ
| 2016-12-12 16:44:00

Η νέα G-Class στα χιόνια (pics)

Η νέα G-Class στα χιόνια (pics)

Η νέα G-Class πιάστηκε καμουφλαρισμένη να κάνει τις δοκιμές της στα χιόνια, παρέα με μία G63, την ώρα που έχουν αρχίσει να αυξάνονται και οι πληροφορίες γύρω από τις αλλαγές του νέου μοντέλου.

Το off roader της Mercedes αναμένεται με αρκετές αλλαγές το 2018, καθώς είχε αρχίσει να επικρατεί η άποψη ότι έχει παραμένει υπερβολικά «πιστό» στο πρώτο λανσάρισμά του, το μακρινό 1970.

Έτσι σύμφωνα και με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η νέα G-Class θα διαθέτει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το ακριβώς προηγούμενο μοντέλο, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, αλλά και στα μηχανικάμέρη.

Όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, μία πρώτη -έστω και καμουφλαρισμένη- εικόνα μπορούμε να πάρουμε από τι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα test της στα χιόνια, ενώ έχουν φουντώσει και φήμες σχετικά με τις αλλαγές στο μέγεθος και το βάρος.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο μοντέλο αναμένεται να είναι κατά 10 εκατοστά μεγαλύτερο σε πλάτος, αλλά και κατά 400 κιλά ελαφρύτερο, γεγονός που θα της επιτρέψει από τη μία να ενισχύσει την απόδοση και το χειρισμό της και από την άλλη τις επιδόσεις της.

Σε αυτό θα βοηθήσει και ο νέο κινητήρας που θα τοποθετηθεί κάτω από το καπό της, θεωρείται δεδομένο ότι η νέα G-Class θα αποχαιρετήσει τον BiTurbo κινητήρα των 5.5-λίτρων για να τον αντικαταστήσει με τον Βiturbo V8 των 4.0 λίτρων που έχει λανσάρει η Mercedes-AMG.

Ως εκ τούτου, οι επιδόσεις του θα αλλάξουν, με την ιπποδύναμη να φθάνει τα 470 άλογα και τα 650 Nm ροπής ή ακόμη και τα 603 άλογα και 850 Nm ροπή, καθώς αυτό είναι το εύρος που αποδίδει ο νέος κινητήρας.

Τέλος και όσον αφορά το εσωτερικό της νέας γενιάς G-Class, το μόνο που έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής είναι ότι θα διαθέτει ένα απόλυτα ψηφιακό ταμπλό.

Πηγή: autotriti.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags