Facebook Pixel Μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό; Ο Μάνταλος λέει ναι!
| 2017-01-04 00:16:00

Μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό; Ο Μάνταλος λέει ναι!

Μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό; Ο Μάνταλος λέει ναι!

Διαβάσατε τις δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου για το 2017; Έθεσε ως στόχο την εκ νέου κατάκτηση του Κυπέλλου και ελπίζει να φτάσει η Ένωση τον Ολυμπιακό στην κορυφή γεγονός σίγουρα ανέφικτο.

Διαβάστε τί δήλωσε στην κάμερα της Nova ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό;

Για την έλευση του 2017: «Το 2016, ενώ στις αρχές μας ξεκίνησε καλά και μας έδωσε τον τίτλο, φεύγει και έχουμε μείνει αρκετά πίσω από την κορυφή. Εύχομαι το 2017 να είναι ευτυχισμένο έτος για όλους μας, να έχουμε υγεία και να πλησιάσουμε όσο μπορούμε στην κορυφή και να συνεχίσουμε στο κύπελλο μέχρι τέλους».

Για το αν καλύπτεται η διαφορά: «Σίγουρα. Γι' αυτό είμαστε εδώ: να δουλεύουμε. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να καταφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα. Έχουν έρθει και νέα παιδιά, νομίζω ότι έχουν μπει γρήγορα στο κλίμα και είναι έτοιμοι κι αυτοί να βοηθήσουν την ομάδα στη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Αυτό που μας έχουν δείξει τα τελευταία ματς είναι ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Την έχουμε πληρώσει με όλους τους τρόπους. Θα έχουμε αντίπαλο μια αρκετά δουλεμένη ομάδα, με έναν έμπειρο προπονητή που είχα συνεργαστεί μαζί του στην Ξάνθη... Πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι, να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να πετύχουμε ένα δύο γκολ για να κλειδώσουμε αυτή τη φορά το τρίποντο».

Για το τι είναι εφικτό να πετύχει η ΑΕΚ: «Κακά τα ψέματα, έχουμε μείνει αρκετά πίσω. Έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς στην έδρα μας. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ στοχεύει πάντα στην κορυφή. Θέλουμε να κατακτήσουμε για δεύτερη σερί χρονιά το κύπελλο και να κυνηγήσουμε μέχρι τέλους τον Ολυμπιακό, να μειώσουμε την απόσταση και γιατί όχι να τον φτάσουμε. Όλα γίνονται, γι' αυτό το ποδόσφαιρο είναι τόσο ωραίο άθλημα. Κάθε ομάδα μπορεί να στραβοπατήσει. Εμείς έχουμε κάνει τα περισσότερα τώρα, έχουμε καταφέρει να χάσουμε πολύτιμους βαθμούς που θα μας είχαν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Θα μιλούσαμε για άλλο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags