Facebook Pixel Γι΄ αυτό δεν τραβάει ο Μπουρούσης στον ΠΑΟ - Ποιο είναι το πρόβλημά του κι η μπηχτή Γιαννακόπουλου!
| 2017-01-08 23:30:00

Γι΄ αυτό δεν τραβάει ο Μπουρούσης στον ΠΑΟ - Ποιο είναι το πρόβλημά του κι η μπηχτή Γιαννακόπουλου!

Γι΄ αυτό δεν τραβάει ο Μπουρούσης στον ΠΑΟ - Ποιο είναι το πρόβλημά του κι η μπηχτή Γιαννακόπουλου!

Τι συμβαίνει πραγματικά με τον Έλληνα άσο και δεν μπορεί να αγωνιστεί σύμφωνα με τις δυνατότητές του; Γιατί δε θυμίζει σε τίποτα τον περσινό εξαιρετικό παίκτη της Λαμποράλ; 

Ο Παναθηναϊκός θα περίμενε κανείς να έχει καλύτερα αποτελέσματα μέχρι στιγμής και βασικά να μην έχει χάσει τρεις φορές από τον Ολυμπιακό.

Σε μία τέτοια κατάσταση δεν μπορεί να υπάρχει ένας μόνο υπεύθυνος. Αλλά πολλά βάρη έχουν ήδη πέσει στον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν παρουσιάζεται, σύμφωνα με τον πραγματικό του εαυτό.

Ο βασικός λόγος που γίνεται αυτό έχει να κάνει με το εξής: είναι έτσι ο χαρακτήρας του Μπουρούση, που θέλει να νιώθει μοναδικός. Να του συμπεριφέρονται σα να είναι αυτός και κανένας άλλος. Με την καλή την έννοια. Κάτι που έγινε πέρυσι στη Λαμποράλ και είδαμε όλοι τα αποτελέσματα.

Στον Παναθηναϊκό δε γίνεται κάτι τέτοιο. Και ίσως και να μην μπορεί να γίνει. Ο Μπουρούσης, όμως, έτσι λειτουργεί. Άλλωστε ο κάθε άνθρωπος έχει τον τρόπο του και τα κουμπιά του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βασικά χτύπησε τον κώδωνα του κινδύνου χθες, αναφερόμενος κυρίως στον Μπουρούση και τον Παππά, από τους οποίους όλοι περιμένουν περισσότερα.

Ο Παναθηναϊκός έχει το καλύτερο υλικό που είχε τα τελευταία χρόνια, ακόμα, όμως, αυτό δεν έχει μεταφραστεί σε ανάλογα αποτελέσματα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags