Facebook Pixel Υπό το μηδέν παραμένει η θερμοκρασία στον Παναθηναϊκό
| 2017-01-10 11:25:00

Υπό το μηδέν παραμένει η θερμοκρασία στον Παναθηναϊκό

Υπό το μηδέν παραμένει η θερμοκρασία στον Παναθηναϊκό

Τι να του κάνει του Παναθηναϊκού, έτσι όπως είναι σήμερα, η νίκη επί της Κασιόπης Κέρκυρας.

Πέρα από τα τρία ποντάκια δεν έχει να του δώσει τίποτα ένα παιχνίδι μπροστά στην παγωμένη και ολόγυμνη από κόσμο Λεωφόρο.

Αυτό ακριβώς το σκηνικό της ερημιάς στο γήπεδο ταιριάζει στον Παναθηναϊκό, όχι ότι έφθασε τους 25 πόντους και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η πρωτιά είναι εκτός συναγωνισμού, ανήκει στον Ολυμπιακό. Δεν συγκινεί, λοιπόν, δεν προκαλεί ελπίδες στον κόσμο του Παναθηναϊκού η… δεύτερη θέση, μάλιστα όταν την μοιράζεται με την Ξάνθη και τον Πανιώνιο.

Με την ψυχή στο στόμα και την παγωνιά σ’ όλο το κορμί ο Παναθηναϊκός κατάφερε επτά λεπτά πριν τη λήξη να βάλει το γκολάκι σε μια κακή στιγμή της Κασιόπης. Είτε χάνει, είτε κερδίζει ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, είναι το ίδιο. Επειδή η απόδοσή του παραμένει σε θερμοκρασία υπό το μηδέν.

Κάτι άλλο, πιο ουσιαστικό, πιο ξεσηκωματικό έχει ανάγκη η ΠΑΕ από την αλλαγή π.χ. προπονητή, από την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, από μια μεταγραφή ποδοσφαιριστή αξίας. Αυτές οι «διορθωτικές» κινήσεις δεν κάνουν τη διαφορά. Για να γίνει Παναθηναϊκός ο… Παναθηναϊκός

Ποιος είναι ο ανώμαλος που δουλεύει τους βάζελους, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags