Facebook Pixel Αγωνία για τον παικταρά στο Λιμάνι – Η Τουρκία, η πρόταση-μαμούθ και η τακτική των Αγγελόπουλων
| 2017-01-10 21:45:00

Αγωνία για τον παικταρά στο Λιμάνι – Η Τουρκία, η πρόταση-μαμούθ και η τακτική των Αγγελόπουλων

Αγωνία για τον παικταρά στο Λιμάνι – Η Τουρκία, η πρόταση-μαμούθ και η τακτική των Αγγελόπουλων

Ποια είναι τα τελευταία δεδομένα στο θέμα που «καίει» την ΚΑΕ και τους oπαδούς του Ολυμπιακού; Τι θέλει ο άσος και πώς θα πράξουν τα αφεντικά; Ο Σκύλος κάτι μύρισε...

Έγινε θέμα προ ημερών με τον Ματ Λοτζέσκι και το μέλλον του. Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Αμερικάνου με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκαν ήδη για την περίπτωσή του τα ονόματα της Μπαρτσελόνα και της Νταρουσάφακα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχουν μιλήσει ακόμη ο Ολυμπιακός με τον Λοτζέσκι. Και ούτε προβλέπεται να γίνει άμεσα κάτι τέτοιο.

Ο 31χρονος παίρνει ετησίως 850.000 ευρώ και με τις εμφανίσεις που κάνει έχει αυξήσει τις μετοχές του. Είναι σίγουρο ότι έχει ήδη προσελκύσει ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες, απλά υπάρχουν και κάποια δεδομένα. Οπως το ότι η Τουρκία είναι πλέον ένας πολύ επικίνδυνος τόπος να ζεις.

Επίσης, ο Λοτζέσκι έχει τρία παιδιά και οι όποιες μετακινήσεις δεν είναι εύκολες από κάθε άποψη. Θα γίνουν εύκολες, μόνο αν υπάρξει μία πρόταση-μαμούθ. Τεράστια νούμερα, όμως, δεν κυκλοφορούν και αν κυκλοφορούν είναι μόνο για παίκτες τύπου Σπανούλη, Ντε Κολό και Τεόντοσιτς. Ο Λοτζέσκι είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά όχι τέτοιος.

Η ουσία είναι ότι το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Πειραιά ο 31χρονος μόνο να αποκλειστεί δεν μπορεί. Αλλά μη νομίζετε και ότι ο Ολυμπιακός θα του κάνει κάποια τεράστια αύξηση. Οι Αγγελόπουλοι κινούνται τα τελευταία χρόνια σε λογικά πλαίσια και δεν πρόκειται να αλλάξουν την τακτική τους για κανέναν... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags