Facebook Pixel Οριστικά χωρίς Λεάλι
| 2017-01-20 14:42:00

Οριστικά χωρίς Λεάλι

Οριστικά χωρίς Λεάλι

Ο Ιταλός γκολκίπερ είναι εκτός αποστολής για το ματς με την Ξάνθη το Σάββατο (21/01), όπως και οι Ανσαριφάρντ, "Τσόρι" αλλά και ο Μπουχαλάκης

Απών θα είναι και ο Νικόλα Λεάλι, που ανέβασε πυρετό, κι έτσι κάτω από τα δοκάρια θα επανεμφανιστεί μετά τις 6 Νοεμβρίου ο Στέφανος Καπίνο.

Νοκ άουτ λόγω τραυματισμών είναι οι Μάρτινς, Μποτία και Μπουχαλάκης, ενώ ο Μανθάτης συμπεριλήφθηκε στη λίστα αν και όχι 100% έτοιμος μετά το χτύπημα από μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας την Τετάρτη. Υπενθυμίζεται πως έχουν υποχρεώσεις για το Κόπα Άφρικα οι Ντα Κόστα και Ρομαό.

Αναλυτικά:

Το πρωί της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν στο Ρέντη την τελευταία τους προπόνηση, πριν από το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου, με αντίπαλο την Ξάνθη. Απρόοπτος για τον Πάουλο Μπέντο ο αποκλεισμός από τη δεκαοκτάδα του Νικόλα Λεάλι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Μποτία και Μάρτινς έκαναν ατομικό και θεραπεία αντίστοιχα και έμειναν επίσης εκτός αποστολής.

Μετά το πέρας της προπόνησης της Παρασκευής, ο προπονητής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή, για τον αγώνα απέναντι στην Ξάνθη. Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν το Σάββατο στις 10:30. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags