Facebook Pixel Απίθανες ατάκες Ντέμη για Χιμένεθ και την... εφορία!
| 2017-01-20 21:17:00

Απίθανες ατάκες Ντέμη για Χιμένεθ και την... εφορία!

Απίθανες ατάκες Ντέμη για Χιμένεθ και την... εφορία!

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Ντεμοτεχνείο"  έκανε ορισμένα τρομερά σχόλια για τον τεχνικό της ΑΕΚ, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει και τα "βέλη" του στον Ζοσέ Μοράις!

Ο Ντέμης Νικολαϊδης μας έχει συνηθίσει σε αιχμηρές ατάκες στην εκπομπή που φιλοξενεί στον ΣΠΟΡ FMκαι σήμερα δεν δίστασε να το ξανακάνει αναφερόμενος στην επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ.

Ο παλαίμαχος παίκτης τόνισε πως η πρόσληψη του Ισπανού αποτελεί μεν «μπάλωμα» και όχι μακροπρόθεσμη, αλλά υπογράμμισε πως τουλάχιστον είναι κανονικός προπονητής, σε αντίθεση με τον Ζοσέ Μοράις, τον οποίο διαδέχθηκε!

Αναλυτικά, τα σχόλια του Ντέμη Νικολαΐδη:

Για όταν έδιωξε τον Φερέρ και την επιλογή του Χιμένεθ για αντι-Μοράις: «Δεν πήρα προπονητή από έξω εγώ. Πήρα άνθρωπο μέσα από την ομάδα, τον Νίκο Κωστένογλου. Έπρεπε να έρθει κάποιος για να βγει η χρονιά και είναι πολύ δύσκολο να βρεις τέτοια εποχή προπονητή για δύο-τρία χρόνια. Χειρότερα δεν νομίζω ότι μπορεί να πάει. Από Έλληνα, πιστεύω πως είναι καλύτερη επιλογή ο Χιμένεθ. Είναι προπονητής. Είτε καλός, είτε κακός».

Για την απραξία του Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ δεν του είπε ''πάρε την ομάδα για τρία χρόνια''. Του είπε ''πάρε την ομάδα για τρεις μήνες''. Μιλάμε για ένα μπάλωμα. Ας κοιτάξουμε να δούμε ποιος θα μπορούσε να ήταν η εναλλακτική. Προτιμώ κάτι τέτοιο και το καλοκαίρι να γίνει μια άλλη επιλογή».

Για το πώς επικοινώνησε η ΑΕΚ το θέμα: «Δεν μπορώ να ακούω ότι ο Χιμένεθ είναι καλός στα ντέρμπι, επειδή κέρδισε ένα-δύο. Για την ΑΕΚ είναι αυτονόητο αυτό. Η ΑΕΚ τα κερδίζει αυτά τα ματς. Δεν μπορούμε να μιλάμε αποκλειστικά για τον προπονητή. Μιλάμε για την ομάδα μου και αυτό το λέω για τον ''Χ'' Χιμένεθ. Το ''από μόνος του κέρδισε τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό'' δεν το βάζεις στα υπέρ ενός προπονητή. Είμαστε ΑΕΚ και εννοείται πως η ομάδα τα κερδίζει αυτά τα ματς».

Για τις καλές σχέσεις του Χιμένεθ με τους παίκτες στην πρώτη του θητεία: «Ήταν οι εποχές που δεν έβλεπα ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ είχε έναν προπονητή που δεν ήταν προπονητής και τώρα πήρε τουλάχιστον έναν που δηλώνει στην φορολογική του δήλωση προπονητής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags