Facebook Pixel Τριάδα από Ιταλία και Γερμανία
| 2017-01-22 11:32:00

Τριάδα από Ιταλία και Γερμανία

Τριάδα από Ιταλία και Γερμανία

Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα, με την ανάλυση των αγώνων να βγάζει πολλές ευκαιρίες για ταμείο!

Γιουβέντους – Λάτσιο

Η Γιουβέντους γνώρισε δίκαιη ήττα με σκορ 2-1 από τη Φιορεντίνα στο εκτός έδρας ντέρμπι  της προηγούμενης αγωνιστικής, όμως παραμένει στην πρώτη θέση, έχοντας ένα ματς λιγότερο και έναν βαθμό παραπάνω από τη 2η Ρόμα. Αντίθετα, η Λάτσιο μεσοβδόμαδα πήρε πανάξια πρόκριση για την προημιτελική φάση του Coppa Italia, καθώς επιβλήθηκε της Τζένοα εντός έδρας με το εκπληκτικό 4-2. Η Γιουβέντους έχει την παράδοση συντριπτικά με το μέρος της και θέλει πάση θυσία τους 3 βαθμούς, καθώς οι διώκτες της την πλησιάζουν επικίνδυνα. Η Λάτσιο δεν πρόκειται να κλειστεί και θα διεκδικήσει με σθένος όσες πιθανότητες της αναλογούν για θετικό αποτέλεσμα. Καλοπληρωμένο το αμφίσκορο, ευνοείται και από τα στατιστικά των 2 μονομάχων.

Γιουβέντους – Λάτσιο Goal/Goal (2.00)

Παλέρμο – Ίντερ

Η Παλέρμο γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 4-1 από τη Σασουόλο στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού, 8 πόντους πίσω από τη σωτηρία. Όσο για την Ίντερ; Μεσοβδόμαδα πήρε αγχωτική αλλά δίκαιη πρόκριση στο Coppa Italia, κερδίζοντας εντός έδρας στην παράταση με σκορ 3-2 την Μπολόνια, 2-2 η κανονική διάρκεια του αγώνα. Η Παλέρμο βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική θέση και μόνο ένα θαύμα θα τη γλιτώσει από τον υποβιβασμό, ενώ η Ίντερ διανύει περίοδο φορμαρίσματος και επιθυμεί να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. Ξεκάθαρο φαβορί το διπλό που κυμαίνεται σε χαμηλές αποδόσεις, καλός ο συνδυασμός του με το over 1,5.

Παλέρμο – Ίντερ 2 & Over 1.5 (1.90)

Μάιντζ - Κολωνία

Με το "καλημέρα" της διακοπής η Μάιντζ δέχτηκε την πρόταση της Βόλφσμπουργκ για τον Μάλλι, χάνοντας έναν παίκτη κλειδί για την συνέχεια της σεζόν αλλά και τον Κλέμενς (πήγε στην Κολωνία). Φάνηκε και στην προετοιμασία ότι έλειπε η φαντασία από το παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο κόουτς Σμιντ να "ψάχνεται" όσον αφορά την δομή της διάταξης. Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του κόουτς Στόεγκερ προετοιμάστηκε καλά (σύμφωνα με τον Αυστριακό προπονητή), βάζοντας πλώρη για την εξάδα, όπως παραδέχονται αρκετά στελέχη της διοίκησης. Δύο φιλικά έδωσε κατά τη διάρκεια της διακοπής. Η Μάιντζ χάνει αρκετή από την δύναμη της μετά τις απώλειες των Μάλλι και Κλέμενς. Επίσης η απουσία του Κόρντομπα φέρνει σε ακόμα πιο δυσχερή θέση τον κόουτς Σμιντ. Από την άλλη η Κολωνία δείχνει καλά. Θεωρούμε πως το διπλό άνω του 3.00 παίζεται, όπως και το over2.5 σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

Μάιντζ – Κολωνία Over 2.5 (2.10)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα θα βρείτε στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags