Facebook Pixel Αυτό είναι το επόμενο «μπαμ» του Μπέντο στο Λιμάνι - Διαβάστε τι ...σκαρώνει που θα τρελάνει ξανά κόσμο!
| 2017-01-25 12:15:00

Αυτό είναι το επόμενο «μπαμ» του Μπέντο στο Λιμάνι - Διαβάστε τι ...σκαρώνει που θα τρελάνει ξανά κόσμο!

Αυτό είναι το επόμενο «μπαμ» του Μπέντο στο Λιμάνι - Διαβάστε τι ...σκαρώνει που θα τρελάνει ξανά κόσμο!

Φαίνεται ότι ο Πορτογάλος προπονητής έχει βαλθεί να τους παλαβώσει όλους στο Ρέντη με τα ...καμώματά του! Πώς θα προκαλέσει αυτή τη φορά συζητήσεις; Ποιον ..."έβαλε στο μάτι";

Στις εκπλήξεις του Πάουλο Μπέντο για το αποψινό ματς στη Θεσσαλονίκη με τον Αρη περιλαμβάνεται η παρουσία του νεαρού αμυντικού, Αρντίτ Τόλι, ο οποίος πραγματοποιεί την παρθενική του παρουσία στην αποστολή των Ερυθρολεύκων για επίσημη αναμέτρηση!

Ο νεαρός δεν έχει συμπληρώσει ακόμα 20 χρόνια ζωής (γεννήθηκε στις 12/7/1997) και βρίσκεται στην Ακαδημία του Ολυμπιακού από το 2012, ενώ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2015 και τον Δεκέμβριο το ανανέωσε έως και το 2018.

Η βασική του θέση είναι στο κέντρο της άμυνας, όμως αγωνίζεται και ως μπακ, ενώ αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αλβανίας.

Τα τρία τελευταία χρόνια είναι βασικό στέλεχος (και εσχάτως αρχηγός!) της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, με την οποία έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, το 2015 και το 2016.

Φέτος με την Κ20 έχει αγωνιστεί σε 14 αγώνες βασικός (1260 λεπτά), ενώ έχει χάσει λόγω τραυματισμού μόνο τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Μπέντο είχε συμπεριλάβει τον Τόλι και στην αποστολή για το φιλικό ματς του καλοκαιριού με τον Λεβαδειακό, στο Καραϊσκάκη, χωρίς όμως να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags