Facebook Pixel Τούμπα όλα στον ΠΑΟ - Άλλον φορ-έκπληξη φέρνει ο Λυμπερόπουλος - Η "βόμβα" θα σκάσει το καλοκαίρι!
| 2017-01-25 22:30:00

Τούμπα όλα στον ΠΑΟ - Άλλον φορ-έκπληξη φέρνει ο Λυμπερόπουλος - Η "βόμβα" θα σκάσει το καλοκαίρι!

Τούμπα όλα στον ΠΑΟ - Άλλον φορ-έκπληξη φέρνει ο Λυμπερόπουλος - Η "βόμβα" θα σκάσει το καλοκαίρι!

Ανατροπή στην υπόθεση "επιθετικός" φαίνεται πως παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο Τριφύλλι! Γιατί υπάρχει αλλαγή των δεδομένων; Ποια είναι η πρώτη εναλλακτική επιλογή;

Όπως σας έχουμε γράψει επανειλημμένως, ο Μίκαελ Ίσακ είναι ο διακαής πόθος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Οι Πράσινοι θεωρούν ότι ο Σουηδός άσος έχει όλα τα προσόντα για να έρθει και να κάνει τη διαφορά στο Τριφύλλι, ωστόσο τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι δυσκολεύει αρκετά η περίπτωσή του.

Κι αυτό γιατί η ομάδα του, η Ράντερς, απαιτεί χρήματα για να τον παραχωρήσει τώρα, με τον Παναθηναϊκό να μην έχει αυτή την εποχή πολλές δυνατότητες για "ανοίγματα".

Στο Τριφύλλι υπάρχει η διάθεση να δοθεί ένα λογικό ποσό για τον παίκτη, της τάξεως των 200.000 ευρώ, ωστόσο οι απαιτήσεις των Δανών παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, οπότε το deal δείχνει προς το παρόν να έχει "κολλήσει" κι ενώ οδεύουμε προς τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Πάντως, ο Νίκος Λυμπερόπουλος λέγεται ότι έχει έτοιμη εναλλακτική σε περίπτωση που στραβώσει οριστικά του Μίκαελ Ίσακ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάρχει "κλεισμένη" περίπτωση άλλου φορ που παραμένει σταντ μπάι για να έρθει στην Ελλάδα, μόλις πάρει την εντολή από τους Πράσινους και το όνομά του προφανώς δεν έχει διαρρεύσει ακόμα στον Τύπο.

Από την άλλη, είναι τέτοια η "κάψα" των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τον Μίκαελ Ίσακ, που η απόκτησή του θα πάρει παράταση για το καλοκαίρι, όταν και μείνει ελεύθερος από την ομάδα του. Οι Πράσινοι, δηλαδή, θα φροντίσουν να εξασφαλίσουν από τώρα την υπογραφή του για να τον φέρουν στην ομάδα στο τέλος της σεζόν. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags