Facebook Pixel Δίκαιο το αποτέλεσμα, είπε ο Μπέντο
| 2017-01-25 23:19:00

Δίκαιο το αποτέλεσμα, είπε ο Μπέντο

Δίκαιο το αποτέλεσμα, είπε ο Μπέντο

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε δίκαιο το 1-1 στο "Κλ.Βικελίδης", ενώ ενδιαφέρον έχει και το τι είπε για το μέλλον του Μιλιβόγεβιτς

«Το παιχνίδι ήταν έτσι όπως το περιμέναμε. Παρότι παίξαμε με ομάδα που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία έχει παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Είχε οργάνωση στην άμυνά της και δημιουργική στις αντεπιθέσεις. Εμείς κάναμε ένα καλό παιχνίδι έχοντας τον έλεγχο σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αν κι εμείς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα τέρματα», είπε αρχικά.

«Πιστεύω ότι από τεχνικής άποψης και συμπεριφοράς των παικτών κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε οργανωμένες επιθέσεις και τον έλεγχο του παιχνιδιού, καθώς επίσης και περισσότερες ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Παρά την ισοπαλία, προσωπικά θεωρώ ότι είναι καλό αποτέλεσμα γιατί έχουμε τον δεύτερο αγώνα στην έδρα μας κι έχουμε τη δυνατότητα να προκριθούμε», είπε και αναφέρθηκε στις επιλογές των παικτών στην 11αδα:

«Οι επιλογές έγιναν αναλόγως με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Επιλέξαμε τους καλύτερους που θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν την ομάδα αυτή τη στιγμή και σκεπτόμενοι πάντα το πρόγραμμα των αγώνων που ακολουθούν, τους παίκτες που δεν είναι διαθέσιμοι για λόγους τραυματισμού. Αυτό ήταν το σκεπτικό μας. Ξέραμε ότι αυτή η ομάδα θα μπορούσε να ανταποκριθεί και είμαστε ικανοποιημένοι από το επίπεδο ανταπόκρισής της».

Για το επίπεδο του Άρη απάντησε ότι… «εγώ κρίνω τους παίκτες που θα παίξουν. Μπορώ να μιλήσω για τους δικούς μου και όχι για τους αντίστοιχους της αντίπαλης ομάδας».

Για την απόδοση του Νικολάου, σημείωσε: «Είναι καιρό μαζί μας, γνωρίζει την ομάδα. Είναι δύσκολο να μπεις στην πρώτη ομάδα Ολυμπιακού αλλά έκανε ένα καλό παιχνίδι με λίγα λάθη. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους δύο νεαρούς παίκτες που αγωνίστηκαν. Γενικά ικανοποιημένος από τους νεαρούς παίκτες που αγωνίστηκαν».

Τέλος, ρωτήθηκε επίσης αν κάποιοι παίκτες αγωνίστηκαν για τελευταία φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά ο Πορτογάλος απάντησε ότι «εγώ δεν έχω τέτοια ενημέρωση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags