Facebook Pixel Μεγάλη ατάκα για Ουάρντα και ΠΑΟΚ: "Στον Δικέφαλο θα..."
| 2017-01-26 15:33:00

Μεγάλη ατάκα για Ουάρντα και ΠΑΟΚ: "Στον Δικέφαλο θα..."

Μεγάλη ατάκα για Ουάρντα και ΠΑΟΚ: "Στον Δικέφαλο θα..."

Ποιος μίλησε με αποθεωτικά λόγια για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ!

Ο λόγος για τον Αμίρ Αζμί Μέγκαχεντ, παλαίμαχο άσο του συλλόγου, ο οποίος με δηλώσεις του που έκανε στον «Libero FM», μίλησε για:

-το αν η απόκτηση του Ουάρντα ήταν έκπληξη για εκείνον: "Κατά κάποιον τρόπο ήταν μια μικρή έκπληξη γιατί ο Ουάρντα έχει μόλις ένα χρόνο και ένα εξάμηνο που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για έναν ικανό ποδοσφαιριστή που με την απόδοση του θα δικαιολογήσει την μεταγραφή του, είναι από τους παίκτες που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ".

-το ποια είναι ακριβώς η θέση που αγωνίζεται ο Ουάρντα: "Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται δεξιά και αριστερά στη μεσαία γραμμή, σαν μεσοεπιθετικός. Είναι πολύ καλός με τη μπάλα και χωρίς, πολύ γρήγορος και κοντρολαρισμένος. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει πολύ ταλέντο. Κι αν σκεφτεί κανείς την ηλικία του, αυτό με κάνει να πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ και τώρα αλλά και τα επόμενα χρόνια. Ο Ουάρντα ξεκίνησε την καριέρα του από μια πολύ μεγάλη ομάδα, την Αλ Αχλί, με την οποία μπορεί να μην αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα γιατί ήταν πολύ μικρός αλλά συμμετέχοντας στις προπονήσεις είχε πάρει κλίμα από την πίεση που υπάρχει σε ένα μεγάλο κλαμπ, την απαίτηση για νίκες, από το πως είναι να υπάρχει σε μια ομάδα μεγάλη βάση οπαδών. Και αυτά σίγουρα θα τον βοηθήσουν στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνον που συμμετέχει στο Κόπα Άφρικα με την Αίγυπτο, η παρουσία του στο συγκεκριμένο τουρνουά θα του δώσει εμπειρίες σημαντικές και θα τον βοηθήσει στην πορεία του στην συνέχεια".

-τον αν μίλησε μαζί του μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: "Στην παρούσα φάση δεν έχω μιλήσει μαζί του, ωστόσο, είχα μια επαφή με τον πατέρα του πριν από κάποιες ημέρες. Με ρωτούσε τη γνώμη μου, για το πως θεωρώ την μεταγραφή του Αμρ στον ΠΑΟΚ, του είπα προφανώς ότι είναι μια πολύ καλή προοπτική για εκείνον, πως ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, πολύ ανταγωνιστική με συμμετοχές στην Ευρώπη και με βάση τα όσα έζησα εγώ, είναι μια ιδανική επιλογή για τον Ουάρντα. Και ο πατέρας του πάντως μας μετέφερε πως ο Ουάρντα ήθελε να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, έβλεπε πόσο μεγάλη ομάδα είναι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, το πως αγωνίζεται με τον κόσμο του σε πολλά γήπεδα. Το ήθελε πολύ και χάρηκε πολύ με την μεταγραφή του. Όταν τελειώσει το Κόπα Άφρικα, ξέρω πως θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου για με ρωτήσει διάφορα πράγματα για τη Θεσσαλονίκη και για άλλα θέματα".

-το αν ο ίδιος επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη πρόσφατα για μεταγραφικούς λόγους: "Είναι αλήθεια πως πριν από δέκα ημέρες βρισκόμουν στη Θεσσαλονίκη γιατί είχα επαφές με μια ομάδα για να παίξω ποδόσφαριο. δεν υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη μέχρι στιγμής καθώς υπήρχαν κάποια προβλήματα και είμαι ουσιαστικά σε αναμονή. Κατα τ΄άλλα την περσινή σεζόν αγωνίστηκα στην Κύπρο και στα 33 του είμαι σίγουρος πως θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Αυτές τις μέρες που απομένουν, πρέπει να εξετάσω τις προτάσεις που έχω. Υπάρχει μια πρόταση από το Μπαχρέϊν και εξετάζω και την προοπτική να αγωνιστώ εκεί... Θα ξέρουμε τις επόμενες ημέρες".

-το πως οι Αιγύπτιοι τα κατάφεραν και άγγιξαν την επιτυχία στον ΠΑΟΚ: "Με βάση τη δική μου εκτίμηση, η ζωή, η παράδοση, η νοοτροπία και το πόσο κοντά είναι οι δυο λαοί, Έλληνες και Αιγύπτιοι, είναι ο βασικός λόγος που δίνει την δυνατότητα στους συμπατριώτες μου να ενσωματώνονται εύκολα. Οι καιρικές συνθήκες βοηθούν πολύ. Η νοοτροπία των οπαδών και η έντονη ατμόσφαιρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο παρουσιάζει πολλά κοινά σημεία με εμάς. Επιπλέον, στην Αίγυπτο υπάρχουν πολλοί Έλληνες...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags