Facebook Pixel Μάγκας ο Χάβος! Έδωσε συγχαρητήρια στον Ίβιτς
| 2017-01-26 23:30:00

Μάγκας ο Χάβος! Έδωσε συγχαρητήρια στον Ίβιτς

Μάγκας ο Χάβος! Έδωσε συγχαρητήρια στον Ίβιτς

Τα εύσημα απένειμε στον προπονητή του ΠΑΟΚ ο τεχνικός του Παναιτωλικού, ο οποίος τον είχε παίκτη στον Δικέφαλο, κατά τη σεζόν 2010-2011.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση της Τούμπας:

«Το σκορ του πρώτου παιχνιδιού δεν άφηνε πολλά περιθώρια σε μας να διεκδικήσουμε κάτι σήμερα. Ο ΠΑΟΚ είχε το προβάδισμα εξ’ αρχής και εμείς θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά ενόψει του ματς της Κυριακής. Μέχρι το 40’ ήμασταν ανταγωνιστικοί αλλά δυο αδράνειες της άμυνάς μας και δυο φθηνά γκολ, έδειξαν ότι θέλαμε δουλειά και πρέπει να βελτιωθούμε. Καλή συνέχεια, καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ και συγχαρητήρια στον Βλάνταν Ίβιτς για την ομάδα που έχει κάνει».

Για το τι ξεχωρίζει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να έχεις τόσο επιθετικό ρυθμό σε συνεχόμενα ματς. Μην ξεχνάμε ότι έχει να ανταπεξέλθει και σε τρεις διοργανώσεις, παρόλα αυτά παρουσιάζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και είναι μια ομάδα που την παρακολουθείς ευχάριστα στην τηλεόραση».

Για το αν το μεγάλο σκορ της νίκης του ΠΑΟΚ θα επηρεάσει το κυριακάτικο παιχνίδι: «Την Κυριακή θα δείτε ένα άλλο παιχνίδι. Παρόλο που είμαι λίγες μέρες στην ομάδα και παρακολουθώ προπονητικά τον Παναιτωλικό, πιστεύω ότι την Κυριακή θα είναι άλλο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags